Full Hook Up Kampiranje U Blizini Yellowstonea

Skinuo sam se i izvukao guzicu odande", objasnio je, još uvijek pokušavajući doći do daha. Pustio je da mu ruke padnu iza mene, a ja sam se spustila uza zid.
Konačno je ispalio svoj posljednji teret i još nekoliko curica iscurilo je na moj ispruženi jezik. Podignula sam noge i omotala ih oko njegovog struka, pokušavajući dublje stisnuti njegove prste u sebe. Koljena su mi savršeno pristajala u šalice i bila sam točno ispred njegovog otpada."Dobra ideja. Bilo je stvarno slano i vruće. Jenn je donijela cigarete. Micah mu je dala kratke hlače svog starijeg brata. Nekoliko momaka koji su me pipali prstima nikada nisu bili ni blizu toga da me natjeraju da svršim, a ja sam podivljala pri pomisli na starijeg, iskusnog tipa koji me tjera da sperem na prste. I moj unos alkohola imao je veze s tim."Da, mislim da jest. Učiniti to u vodi je nekako teško", rekao je Brian."Evo", rekao je, "idemo ovamo, iza garaže."Izašli smo i otišli iza garaže gdje je bio mrak, ali iz kuće iza naše još je bilo dovoljno svjetla da se vidimo. Momak od 20 godina!Dođite sjesti u hidromasažnu kadu s nama!Sranje!Brian je konačno stigao tamo i bio je VRUĆI!Mislim da je Jenn bila malo ljubomorna što je već tvrdila da je Kyle kad je Brian bio onaj za kojeg se trebala držati. Dakle, odvezao sam leđa i podigao se na pete i stavio gornji dio na tlo. Dok smo se presvlačili u bikinije, Jenn i Micah su se prepirali tko će ga prvi "dobiti" full hook up kampiranje u blizini Yellowstonea. Barem, u to vrijeme ja jesam. Bože, ti si jebeno dobro popušio", stalno je govorio."Želim da jebeno uzmeš sve dušo."Na to sam se povukao, osjetivši da on stvarno želi da pokušam uzeti cijelu dužinu u usta."Hoćeš da pokušam sve to uzeti u usta?"Pitao sam."Pa, ne možete sve to strpati u usta. Objasnili smo da se Micah onesvijestio u gostinjskoj sobi, a mi smo samo sjedili ovdje. Micah i ja smo oboje znali što to znači, dovraga, mislim da smo svi znali. Kad tip svrši, to znači da doživljava orgazam.
Bila je noć vikenda i odsjeo sam kod prijateljice, Micah, a njezini roditelji su bili izvan grada. Zaludio sam ih, izostavljajući dio o tome kako pitam Briana što je sperma. Ne želeći probuditi Micaha, moje hlače i jauci bili su tihi i prigušeni. Prošao sam do pola njegove osovine kad sam osjetio da se moram povući. Mogao sam reći da mu je ovo potpuno pošlo za rukom. Brian nam je rekao da je bio student druge godine na fakultetu i sve o zabavama i fakultetskom životu.

Njegova glava se povećala i postala tvrđa u mojim ustima. Ovdje sam čitao priču o tome da je djevojka prvi put popušila momku . Cijela su mi usta bila puna sperme. Ipak je bilo u redu, jer sam bio mokar. U ustima je bio gnjecav i ljepljiv. Bilo što da me pusti u to. Osjetila sam kako se brzo približavam orgazmu web stranica za upoznavanje donald. Zadržao ju je tamo na sekundu, a ja sam se ponovno zagrcnula, ispljuvnuvši iz malenih pukotina u mojim ustima koje nisu bile popunjene. Nisam siguran koji su tehnički detalji oko navođenja vaših godina, ako znate na što mislim, pa recimo da sam bila u srednjoj školi kad sam popušila svoje prvo pušenje.