Zašto Je Bolje Psovati Nego Izlaziti

To je bilo njeno mjesto, i bilo je niiiice. Imala je ovaj sjajni ruž za usne, a ja sam odmah osjetio da će oko moje kobasice biti crveni prsten. Ubrzo je zaspala, a ja sam izašao kao Nixon. Odlučio sam prevrnuti tu kujicu i poševiti je u prirodnom položaju, kao pas. Htjela je ići kući. Tijelo joj je bilo dovoljno debelo tako da se nisam brinuo da ću joj slomiti leđa, a oči su joj bile plave kao plavo nebo. Izašla je mirišući na ruže i glatka poput svile. Odmah sam znala da sve što želim je da me usišu. Nisam ni htjela mačku.
Rekla je da ima muškarca koji nije mario za nju i koji je cijelo vrijeme bio u uredu. Ova kuja je bila sva moja. Nasmiješila se i zagugutala.

Sharon je počela pomicati ruke i vrtjeti glavu i hihotati se zašto je bolje psovati nego izlaziti. Bogata kučka. Ona mi nije bila ništa drugo nego smeće, ali dao sam joj dar pravog kurca kakav nikad nije imala. Stenjala je i gobblin, a pljuvačka je izlazila iz njezinih namazanih usta. Uvijek igram u gostima kad znam da to nije sranje o kojem želim razmišljati kasnije.
Htio sam štrcati niz njezino grlo i dobiti duhove, ali sam počeo gledati kako im se sise tresu i spustio pogled na tu slatku mačku od breskve. Ovo joj sigurno nije bio prvi put na koljenima.
Povukla je i rekla "woo-hoo!"Zapravo je rekao to sranje. Jedina moja briga su govedina i policajac.
Kuja je okrenula jezikom oko vrha, poigrala se s njim, a zatim ga ugurala do kraja. Posegnuo sam okolo i ugađao te slatke bež ugrize dok nisu postali čvrsti kao šiljci za led. Napio sam je i ponudio je prijevoz.

Spremala se izbljuvati alat i lizati obiteljske dragulje. Rekla je da želi vidjeti svijet, a ja sam znao da to znači da treba pijuckati nove okuse skeeta. Nakon što sam skeet, otišao bih. Nije zaboravila reći Hvala ni kapetanu, kao što to rade mnoge skitnice kad znaju da te neće vezati. Uskočila je sa strane.
Ovako je to stvarno palo.ja sam svoj čovjek. Nisam imao ništa za reći. Možeš mi se rugati, kučko, ali znam da si se bavila tim sranjem kad si bila dijete.