Zabavljanje Sandton Johannesburg

Dok sam je jeo okrenuo sam je da Connie može gledati.
Imate mogućnost ne čitati moja daljnja poglavlja. Prvo me poliži, a onda mi počni davati sretan završetak.Želim da me oboje natjerate da dođem..." Connie mi je počela lizati jaja i sok joj je teko po ruci. ON PUCA, ON ZABIVA!!Izlazili smo oko 2 mjeseca i zbližili se, a Connie je provodila puno vremena s nama. Moje pamučne bokserice bile su u šatorima s mokrim mjestom preko glave mog penis. Osjetio sam kako mi jaja nabubre do kapaciteta dok mi je sperma skočila u njezina usta šećerne vate.
Connie je dahnula "Jebi joj usta, natjeraj je da ti uzme spermu."Shawn je podigla moju ruku i stavila je na potiljak. U tom su trenutku Shawn noge oslabile dok je jak tok njezine kreme za pičku prelio moj jezik."Connie, stavi mu prst u usta. Shawn je posegnula i protrljala kažiprst po njemu, a kad je povukla prst, bio je ljigav."Otvori usta i isplazi jezik", rekla je sestri zabavljanje Sandton johannesburg. Gurnula je moj kurac na stražnji dio svojih usta, pokušavajući ga duboko uvući u grlo. Znam da te želi okusiti."Čisto sam joj sisao prst. Ruke su joj se savile oko moje glave dok se nekontrolirano tresla.. Ova 21-godišnja Venera odisala je toplinom.– Skini mu donje rublje.

Rekla mi je da sam seronja, a onda se lagano nasmiješila i pitala jesam li ozbiljan. Zaustavio sam ih da skinu Shawninu haljinu dok sam je povlačio na noge.. Moja cura je počela sisati glavu, dok je jezikom prelazila preko otvora za sok. Htio sam ispružiti ruku i dotaknuti Connienu mačku s tankom kosom, ali ovo je bilo previše dobro dopuštajući Shawnu da odredi tempo."Raširi tu pičku, neka vidi sve". Jedan od najboljih ovdje.