Kendall Izlazi S Kim

Veselio sam se par tjedana sunca, toplim temperaturama i, nadam se, malom druženju, ako znate na što mislim tijekom svog boravka na Bahamima. Prešla je preko moje odjeće dok sam je izvadio: "Dave, zar nemaš bolje kupaće gaće ili kratke hlače?""Ne pokazuju tvoje dupe ili kurac! Mislim da ćemo ti i ja pronaći dio za nudiste na plaži, ali barem ne želim gledati u djedove kratke hlače dok stignem tamo", rekla je "Kad idemo dolje i nabavit ćemo ti par boljih. Rekao bih visok 15 katova i imao je dvije zgrade koje sam mogao vidjeti."Dave, daj mi svoj vaučer za sobu, bi li bilo u redu da dobijemo susjedne sobe?"Došli smo do recepcije, "Dobar dan, što mogu učiniti za vas?""Prijavljujemo se i je li moguće dobiti dvije susjedne sobe?"upitala je Francine dok joj je predavala bonove. Za nekoliko sekundi dlanovi su mi se znojili.
Zatim je navukla dolčevicu preko glave i bacila je na krevet. Vratila se i sjela. Nasmijala sam se.

Francine je ušla u jednu sobu, ja u drugu. Šutirao sam se u dupe zbog toga. Odgovorio sam mu: "Hej, poznajem li te odnekud?""Ne, ne poznaješ me. Na moje iznenađenje i moje oduševljenje Francine je sjedila na 15a, sjedalu pored prozora. Siguran sam da bi taj naslon za ruke mogao govoriti, to bi bilo vrišti prokleto ubojstvo.
Tek tada sam shvatio da je Francine izuzetno nervozan letač."Što je to? Što se događa?", upitao je alarmantno Franjo."Whoa, Whoa, smiri se Francine!! Oni samo odleđuju avion!"Trebalo mi je nekoliko minuta da je smirim. Zatim mi je trljala trbuh i prsa dok mi je sisala kurac. Pusti me da pomaknem kaput."Odgovorio sam. Sobe su očišćene, u redu je ako sada želite ići gore."Tu je bio i zvonar i stavio je našu prtljagu i kapute na svoja kolica. Stavila je ruke na moje rame dok sam ja posegnuo za šakom magarca. Vozili smo se oko 15 minuta dok nismo stigli do podloge za odleđivanje. Za nekoga tko ima 45 godina, sigurno bi mogla ljuljati taj bikini. Dakle, znao sam ne bi trebalo biti previše teško pronaći je. Francine je raskrižila noge i stavila obje ruke na moje dupe obraze i povukla me između svojih nogu kendall izlazi s kim. Imala je dugu kovrčavu crnu kosu do grudi i šiške koje su joj visjele preko dubokih smeđih očiju.