Najbolja Aplikacija Za Upoznavanje U Pakistanu

Cijela mi je glava bila mokra i hladna od njenog znoja, a mišići čeljusti toliko su me upalili da nisam mogao zatvoriti usta. Valjda bih vam trebao reći o čemu se radi u ovoj 'neprilici'. Pogledaj bliže”, rekla je dok se nastavljala povlačiti. Bili smo kao i svaki drugi brat i sestra do njegovog osamnaestog rođendana. Sisao sam Juliein jezik dok je moja maca sisala čudovište u meni. Povukla je svoj halter gore, a zatim dolje preko moje glave i počela jače pumpati šakom dok joj je bradavica ulazila u moje uho."O da, o da", stalno je govorila dahtanim šapatom.“Tako smo blizu”, dahtala je Julie, pokušavajući ga odbaciti.
Pokušala sam vrisnuti da je on glupi kreten jer joj vjeruje, i da bi bilo bolje da je skine s mene, ali sve što je izašlo bilo je nekoliko mjehurića oko njezina zapešća.Čudni glas je utihnuo dok sam mahnito spuštala suknju preko gole zadnjice. Julieeee. Ti si žena, reci mi kako se žena osjeća u ovoj nevolji.”“Upravo je poljubila moju heinie, to je sve.
Da me Julieina ruka nije bila spremna uništiti, uživao bih u tome."Idi sjedni tamo", rekla je Julie.“Mislim da je Molly skoro spremna. Mahnito sam hvatao ploču dok je Tad rekao: "Što je?""Ne misli na njega", šapnula je Julie.“Samo pomisli na moju macu i koliko je želiš lizati.”Zadržala mi je nos još malo, puštajući da joj riječi utonu, i počela mi lizati lice nakon što je pustila. Pustila me da patim na taj način samo na trenutak, a onda je potpuno izvukla ruku iz mojih usta. Svaki put kad bi mi se njezino međunožje približilo, osjećao sam toplinu i vlagu. Mama nas je na kraju uhvatila i dvije godine naša je obitelj bila splet gorućih emocija. Grudi su joj se izbočile u halteru, a bradavice su stršile poput dva mala prsta."Tad," cvilio sam, dok je oblizala usne i nacerila mi se.
Reci mi što osjećaš.”“Ona je rukama oko mojih nogu. Zabijala mi je prste u usta i trljala ih po unutarnjoj strani mojih usana.“Šta…” počeo sam pitati, ali ona je kliznula većinom svoje ruke u moja usta čim sam ih otvorio.“Znaš što želim”, rekla je, milujući me jednom rukom po obrazu, a drugom pokušavajući svu svoju ruku natjerati u moja usta.“Znaš što mi treba.” Htjela je da je pojedem, ali nisam se mogao složiti niti odbiti s njezinom rukom u ustima.Što je dovraga radila?Odlučio sam ugristi njezinu prokletu ruku, kad su mi njezini prsti začepili usta.
Ruka joj je bila glatka i mirisala je na mačku."Poljubi me?"rekla je. Dolazim. Julie ima vrlo malu ruku, ali u mojim ustima osjećala sam se divovski.Čeljust me boljela, oči su mi suzile, a nos mi je počeo curiti.“Hmmm”, rekla je, nježno mi maknuvši kosu s lica.“Ima nešto tako seksi u ovome.”Gurala je i vukla šaku, kao da me je šakom jebala u usta. To je ponižavajuće, ponižavajuće, neugodno i moram piškiti.”“Ah, ponižavajuće i ponižavajuće, vrlo dobro najbolja aplikacija za upoznavanje u Pakistanu.
Reci mi kako se osjećaš, što ti čini, što zamišljaš.”“Usne su joj meke, hmm, trlja lice o moje obraze. Povukla ih je naprijed-natrag, tjerajući ih dublje, a onda me ugrizla za dupe.“Jao!Natjeraj je da stane, Tad.”“Moraš mi reći što osjećaš, Molly.

Jesi li spremna, Molly?”rekla je dok mi je kroz majicu bez rukava ljubila potiljak. Izvijam leđa da mogu ispružiti guzu…, Oh!”"Ne. O dassss!"Tad je zastenjao. Ti si nevjerojatna. Napokon sam uhvatila jedan njegov prst i pokušala ga zavrnuti. Vrištala sam najponižavajući orgazam u svom životu."Je li to bilo dobro za tebe?"rekla je, prišavši do mjesta gdje sam je mogao vidjeti.“Bilo je dobro za mene”, dodala je oblizujući usne.“Vau!To je vruća odjeća, Julie”, rekao je Tad."Tebi se sviđa?"rekla je okrećući se za njim.
Vjerojatno ne cijenite koliko je ovo seksi, ali ste sretni što ste to vidjeli.”Stavila je ruku oko moje glave, pritisnula moju glavu duboko u svoje grudi i nastavila me jebati šakama u usta. Njezin je jezik skočio u moja usta u istom trenutku kad mi je golemi penis zario u moju macu. "Vojvodo!"Odjednom sam viknula.“Dolje dječak. Nisam je mogao skinuti sa sebe."Uzbuđuješ se, zar ne?"rekao je Tad."Da, jesi.
Drhtala bih sama od toga, da Julieini prsti nisu polako ulazili u moje grlo."Zvukovi njezine požude izlaze iz pokrova koji joj prekriva glavu", rekao je Tad dok sam mu začepio usta.“I jasno je da želi više svog ljubavnika u svojim ustima nego samo svoju ruku.”Julie je povlačila ruku, a ja sam zacvilila od užasa. Ne zadržavajte ništa.Želim svaku emociju, svaki osjećaj, svaki detalj.”"U redu.