Kenijska Emisija Za Upoznavanje

Imao je okus kao da se nije tuširao par dana, bio je znojan i pomalo smrdljiv. Nisam imao pojma tko je ovaj tip, ali on me jebao u usta!Preplavio me okus njegovog penisa. Cijela su mi usta imala okus njegove sperme i mrzio sam okus, ali nisam ga mogao ispljunuti onako kako su mi usta bila otvorena.
Bio sam jebeno prestravljen, ali doslovno se nisam mogao pomaknuti i nitko nije ranije reagirao na moje krikove tako da nisam mogao privući ničiju pozornost. Ako sam mislio da sam se prošli put probudio s trzajem, to je bilo ništa u usporedbi s ovim putem. Slao sam poruku prijatelju kada sam imao čudan osjećaj kada se ograda zaustavila na mojoj strani.

Do sada sam bio mokar, ali nisam mogao ništa učiniti.Želio sam masturbirati, ali prvo sam se morao usredotočiti na svoju slobodu. Nisam se mogao pomaknuti.nisam mogao vidjeti. Sanjala sam jako mokar san da sam u svom krevetu sa zgodnim visokim tipom, ljubio me i prstima.

Podigao sam pogled s telefona i istog trenutka moje tijelo je povučeno u sjenu, a ja sam ispustio telefon i torbicu. Ali platforma na kojoj je sjedio spriječila me da ga provučem kroz rupu na kojoj se zalijepila tako da sam i ja jedva mogao pomicati glavu. Znao sam zašto mi ta stvar drži otvorena usta. Stopala su mi, a mislim i cijela stražnjica, virila iz rupe ili tako nešto.
Zaglavio sam ovdje sve dok onaj tko me stavio ovdje nije odlučio da je vrijeme da me pusti. Kao što sam rekao, pečat je bio slomljen. Bio je mekan i pun.
Vjerojatno me jebao u usta desetak minuta, ali samo minutu i pokušavala sam smisliti načine da izbacim taj okus iz glave. Taj tip me sigurno doveo ovamo. Bio sam zarobljen u nekakvoj... Nekako sam se navikao. Ležao sam pokušavajući zanemariti činjenicu da sam strancu upravo popušio i da sam ga još uvijek mogao okusiti. Tako da nisam znala kakav je penis, ali nije bilo teško shvatiti.

To me uspaničilo. Bilo je poput mješavine prašnjavog starog rublja, osušene mokraće i čistog muškog mošusa. Trebalo je sve što sam imala da ne povratim, ali sam progutala njegov teret.

Nešto što nisam osjećao da ga drži otvorenu kenijska emisija za upoznavanje. Mrzila sam tu ideju, ali jedini način da se riješim mirisa i okusa koji me obuzimaju bio je gutanje. To je moralo biti zbog stezaljki za bradavice, zar ne?Nema šanse da sam zarobljen i da nemam pravo na to što momci popuše od mene je... Nakon što se činilo kao sat vremena mlataranja i buke, ništa se nije dogodilo, pa sam se prisilio da se smirim i sagledam situaciju. Razmotrio sam svoju situaciju. Nisam znao kako i zašto, ali moja su usta zapravo bila pretvorena u glory hole, pretpostavljam tip s benzinske crpke. Pljačkaju me. To je bio san, buđenje je bila sasvim druga priča. Srce mi se stisnulo. Počeo me odvlačiti dalje iz vidokruga, a ja sam ostao bez kisika od borbe pa mi je srce potonulo dok sam udisala. Usta i grlo su mi bili prekriveni i neko vrijeme ću kušati njegovu spermu, a u svakom slučaju, još je bilo nekoliko malih rafala sperme koja je curila iz njega. Preko očiju mi ​​je bila krpa ili nešto i bio sam u pravu, postojala je neka vrsta minimalnog materijala koji mi je držao usta otvorena, ali nisam to baš mogao osjetiti jezikom. Za sve namjere i svrhe bio sam potpuno nepomičan. Kao da sam sama držala usta otvorena.

Shvatio sam da sam i ja gol trendi outfit za upoznavanje. Počeo je stenjati i postao je manje nježan sa svojim jebanjem, udarajući mi zdjelicom u nos dok mi je jebao lice, jako.