Dating Trend Orbiting

Ponovno sam usmjerio pogled prema gore i vidio da se žena sa stola samo smiješi i gleda zadovoljno onim što je vidjela. Pogledao sam oko sebe, ništa se nije promijenilo od mog posljednjeg posjeta osim prodavača. Laktovi su mu bili pričvršćeni iza leđa s loptom koji mu je visio oko vrata i za njega je brinula druga žena koju nisam prije vidio.
Zatim sam pogledao svoj trbuh, gdje je bio jako zategnut. Predao mi ga je i ja sam zakoračila u prostor sa zavjesama. Nosim ga puno i, kao i sada, gotovo uvijek nosim lateks odijelo kada sam u kući ili kad se seksam s nekim. Taj dućan je Purple Passion koji sam posjetio sljedeći dan.. dating trend orbiting. Vratili smo se na kauč i primijetio sam da se gumaš vraća u uličnu odjeću. ipak malo opušteno oko bedara."Poslužitelj se tada javio s: "Sada si dama."Pogledala sam dolje u svoje tijelo i primijetila da mi je područje oko bedara malo opušteno. To nije tako teško za napraviti. Oblikovao mi je srednji dio u lijepu figuru u obliku pješčanog sata, a onda je labavost u blizini mojih prsa oblikovala moja grudi u male grudi kenijska emisija za upoznavanje.

Dok je pričao o odijelu, počeo mi je pričati kako je neku večer gledao stare filmove o Jamesu Bondu. Moja prva stanica u ovoj potrazi za macom bio je DeMask.