Jordanske Besplatne Stranice Za Upoznavanje

Do tog trenutka, ona je izvlačila moju pulsirajuću muškost i nježno je upijala u svoju meku šaku.“Želim jahati tvoj kurac”, konačno je rekla nakon što je odmaknula svoja usta od mojih. Sada je kasno poslijepodne na Novu godinu i dio euforije ranojutarnjeg tuluma u plesnom klubu s Annie sada prolazi. Stojeći vani na terasi, izgubio sam Payal iz vida kada se gomila ljudi koja se obrisala na svjetlu iz soba okupila na putu moje vizije. Davne 2007.
Iako je moja novogodišnja noć bila neobično duboka tuga, prvi dan nove godine bio je fenomenalan nakon što je došla Anita i izvukla me iz kuće i zabavili smo se, i to skoro dok nije izašlo sunce. Apsolutno sam uživao u njezinom tijelu, ali sam se nadao vremenu i prikladnom mjestu za daljnje uživanje i istraživanje. I od tada sam bio pozivan na polugodišnje zabave koje su priređivali. Jednu od zabava priređuju naši bankari večeras i tome se posebno veselim;uvijek su neizmjerno zabavni. Tijelo joj je drhtalo kad je dosegla svoj vrhunac, a ja sam je nastavio lizati i piskati prstima sve dok nije ispustila dugačak, isprekidani dah. Payal me, naravno, posjetila u našem uredu i sreo sam je nekoliko puta u uredu banke.
Nažalost, što sam jače i brže zabijao u nju, to je više buke stvarao ormarić s ispraznošću. U međuvremenu sam svakako cijenio priliku koja se ukazala. Ali nije bila.

Te noći u rujnu 2007. Dok me ona polako jahala, nastavili smo se ljubiti;zatim je počela ubrzavati korak i tiho stenjati jordanske besplatne stranice za upoznavanje.

Vrativši ruke natrag, gurnuo sam čaše s puta i pomilovao bočne strane mekog, glatkog mesa njezinih grudi. Toliko me je jahala da sam se počeo brinuti da bi se daska za WC školjku mogla odlomiti i ispružiti nas, ali, srećom, izdržalo je i, kada je počela svršavati, značajno je usporila korak. Opet smo se počeli družiti;ruke su mi prešle od njezina struka, ispod košulje do grudi, milujući ih kroz njezin grudnjak i osjećajući kako joj tvrde bradavice pritišću tanki materijal. prosinca i pronašao komadić papira na stolu pored ulaza s natpisom "Idem. Bilo je nekoliko stolnih svjetiljki koje su širile blagi sjaj duž zidova, staklena klizna ploča koja je vodila prema vrtu na terasi i još jedna vrata za koja sam pretpostavio da se otvaraju u kupaonicu. Počeo sam je jebati polako, dugim, punim potezima dok sam spuštao glavu tako da mi usta mogu ponovno pronaći njezine usne. Bye Bye."Od tada u ovim poglavljima prepričavam svoj život, a njen onako kako mi je ispričala, otkako sam stigao u ovu zemlju.

Payal je bila relativno svijetle puti, ne ono što bi se moglo nazvati sumračnim;imala je velike oči koje su uvijek bile istaknute bogatom bojom kohl;usne su joj izgledale mekane i slatke, ali nekako su joj usta bila prilično čvrsto postavljena;a njezinu kosu uvijek sam mislio da je duga, ali nikad nisam mogao biti siguran jer ju je uvijek nosila kao čvrsto omotanu punđu na stražnjoj strani glave. Razmišljao sam da bi, ako je bila naslonjena na taštinu, uspjela spriječiti da stvara buku dok sam je uzimao s leđa.
Tim banke iz New Delhija također je bio nazočan, kao i drugi visoki bankari iz grada i dio predstavnika korporativnih klijenata BNP-a. Uzeo sam svoju čašu i prošetao kroz gužvu ljudi, povremeno se rukovao i pravdao se dok sam odlutao prema vratima koja su povezivala dva apartmana. Sa svim ostalim gošćama na glavnoj terasi, ne bismo se morale brinuti da će nas prekinuti, a lokacija bi mi prilično olakšala siguran izlazak kad naša privatna zabava završi.
Naručio sam još jedno piće i čuo je kako kaže "i meni isto, molim". Bio je to poluformalni kokteli i večera koju je priredio izvršni direktor BNP-a koji je doletio iz Bombaya zajedno s pola tuceta svog višeg osoblja korporativnog bankarstva. Payal se odmaknula od mene i uhvatila me za ruku da me odvede do ženskog toaleta drugog, manje krcatog apartmana. Pa zašto sam tako uzrujan kao što jesam?Jako se trudim otjerati te misli;Ponovno razmišljam o sinoćnjem izlasku s Annie, mislim na sav posao koji me čeka nakon što novogodišnji praznici završe za par dana, mislim na poslovna putovanja koja moram planirati za prvi kvartal godine dating trend orbiting.