Brzi Izlasci Preko 50 Montreala

Pala mi je na pamet luda ideja. Ne, rekao sam.
Dakle, ne smetaju. Znao sam što ću pronaći, ništa. Jebiga, jebiga, jebiga, pomislio sam. Rekao sam joj ne, nemam par visokih bedra i želim izgledati zgodno, a ne kao kurva. Saberi se, pomislio sam.
Bila sam samosvjesna svojih malih grudi.Čak sam kupila grudnjak s B šalicom misleći da im treba prostor za rast. Osjećao sam se kao odrasla osoba i još nisam stekao slobodu. Prenoćiti u Brandyjinoj kući bilo je divlje. Sarah je odgurnula Darrena od mene i položila me na pod. Nije me ni pogledao i ušao je u dnevnu sobu. Njegov se ton promijenio i uvijek ste se osjećali kao da vas ispituju. Konačno sam sjela za kuhinjski stol i čekala.

Nisam se mogao vratiti uz stepenice i početi preturati po svojim stvarima da nađem još. Sarah se odmaknula od mene i otišla do sustava za zabavu pustiti malo glazbe. To je to, samo Ne?Odgovorio je da, samo ne. Nakon našeg telefonskog poziva otišao sam do svog ormara. Sagnula se i lagano me poljubila u usta.

Otrčao sam do svoje sobe. Darren je nosio bokserice. Pitam se kako bi izgledalo da sam se dolje obrijao (znate gdje je dolje). Rekao sam joj da ne bi trebala izlaziti s njim. Kad sam došao do ruba jama, okrenuo sam se i potrčao. Za mene nema Captain Crunch-a, samo kava.
Pojurio sam niz stepenice da se uvjerim da je moj tata nazvao. Izašao je bijeli mlaz i ja sam usisao. Ne daš mi čak ni da dobijem vozačku dozvolu, pa sam opet zapeo kod kuće i ne radim ništa. Ovo je moj prvi put da pišem priču i mislio sam da ću se osloniti na iskustvo da pomognem. Rekla je Darrenu da imam lošu noć i da ću provesti neko vrijeme s nama brzi izlasci preko 50 montreala.
Ja sam napravio svoj potez. Nisam joj vjerovao jer su neke od navijačica imale malo masnog tkiva, osim na pravim mjestima. Presjekla me Sarah. Sagnuo sam se da zavežem cipelu, hvala Bogu da sam imao cipele na vezice, inače bih izgledao kao budala da se tako sagnem.

Moje izvannastavne aktivnosti uključivale su praćenje i učenje u kući prijatelja.