Profil Za Upoznavanje 40-godišnje žene

Lijepo ide obrok čipsa i humusa, nakon čega slijedi još jedna proteinska pločica. Sunce struji kroz mali otvor na drveću, izravno na sjekiru koja mi se sada predaje. Zašto sam zbog ovoga tako iscrpljen?Kade očito ne želi imati ništa sa mnom, a jedva smo jedno drugom izgovorili više od nekoliko razdražljivih rečenica. Zapaljene su svijeće. Renovirati ću ovu kuću. Još jednom kradom pogledam, pitajući se bih li uočio robu da sam minutu ranije stigao na terasu.
Onaj gdje je gol od struka naviše, s ručnikom oko bokova Profil za upoznavanje 40-godišnje žene. Visok stres. Crni šešir širokog oboda koji je još više štiti. U tom trenutku Kade i ja uspostavljamo kontakt očima. Imala sam dovoljno sreće da me nikad nije odnio loš dečko, za razliku od mnogih naivnih djevojaka oko mene.
Prestajem pokušavati zgnječiti njegov dlan na vratima i udahnem, predajući se."Bi li se prvo pozabavio mišem, seoski momče?". Zatim posjećujem gradski trg koji je danas progutao seljačku tržnicu. To erotski gender fluid dating.

Kade, zeleni palac koji bere voće, i Kade, grešni čovjek iz snova koji me može nanjušiti kad sam mokar.