Upoznavanje Odraslih S Teškoćama U Učenju

Brzo sam se skinuo i stao pred nju, kurac mi je bio tvrđi nego što je ikada bio upoznavanje odraslih s teškoćama u učenju. Skidam joj bluzu i grudnjak i počinjem sisati sise, bradavice su joj tako velike i tvrde. Ne, ona plače, ne možeš to učiniti ja sam tvoja majka, ona kaže, to je tako pogrešno, molim te, prestani. Otkako je tata otišao, počela se puštati, a sada kada je razvod završen, postala je pomalo depresivna i povučena. Reci mi kurvo, reci mi što jebeno želiš, rekao sam opet i ovaj put sam je ošamario.Želim te rekla je, želim da me poševiš i ugrizeš, vrisnula je. Ja 22 i moje sestre Cindy 18 i Rachael 16. Ponovno me pokušava odgurnuti i stalno viče na mene da prestanem. Dok smo ležali, zahvalila mi se i rekla da je to najbolji jebač koji je ikada imala.

Moj tata nas je napustio prije šest mjeseci upola mlađih od njega. Rekla je da se zbog tako drolja osjećala tako živom, a onda je ostvarila sve moje snove kada je rekla "obećaj da me nikad nećeš prestati jebati i koristiti". Dok sam je jebao počeo sam joj sisati sise. Reci mi kurvo, reci mi što jebeno želiš rekao sam, opet je samo stenjala.

Moj kurac je eksplodirao duboko u njoj i oboje smo zavapili. Naginje se na mene da me zagrli i sve što osjećam su njezine sise kako me pritišću. Ne mogu je dopustiti da jednostavno ode, ne sada kultura upoznavanja u Francuskoj. U braku su bili 24 godine i imali troje djece.

Moj kurac preuzima i moram je imati, toliko sam je dugo želio da sad ne prestajem. Njezina se maca osjećala tako dobro oko mog kura, bila je topla, mokra i puno čvršća nego što sam mislio da će biti. Ona odbija pa je udarim po licu i opet joj kažem da skine traperice. Nastavio sam je ševiti i gristi, dolazila je i opet dolazila i tada sam bio spreman svršiti u nju. Ne mogu prestati i neću stati, pojebat ću je i jako. Ona učini kako joj kažem i uskoro leži tamo gola. Opet sam je uhvatio za kosu i snažno zagrizao za bradavicu, ona je zacvilila pa sam joj jače ugrizao drugu bradavicu i čvršće povukao kosu. Ignoriram njezine molbe da prestanem i kažem joj da skine traperice. Ona uživa u ovome, pomislio sam;uživa u tome što je sin pojebe.