Vegan Dating Mesojed

Vratili su mi odjeću i pustili da se obučem i odem.. Publika je sada bila potpuno tiha dok smo oni i ja čekali da ona počne. Ulica je bila posuta smećem, a otrcane zgrade činile su depresivan prizor dok sam hodao promatrajući kućne brojeve. Swipe, Swipe ona je došla do razornog učinka, dok sam se grčio, ​​odolijevao sam iskušenju da pomaknem ruke i samo sam se migoljio na zabavu publike. Osjećajući se ponovno posramljeno, čekao sam prste na nogama da nastavi. Koljena su me boljela, a naslon stolice snažno me pritiskao u trbuh dok sam čekala i nadala se da ih neće biti previše.

Ubrzo se vratila odjevena u dugu crnu suknju i bijelu bluzu."Sada idemo gore za minutu, učinit ćeš točno ono što tražim u svakom trenutku i bez pitanja vegan dating mesojed. Neko vrijeme samo je polako koračala gore-dolje povećavajući moju strepnju i neugodu zbog mog izloženog položaja. Zastala je ispred vrata, "samo me slijedi i radi što ti kažem", podsjetila je. Kako se vrijeme približavalo, potražio sam adresu na karti ulica i otkrio da se nalazi u vrlo lošem dijelu grada.

Pokušala sam ustati, ali me neka ruka ponovno gurnula dolje."Ne miči se", rekla je. Stekao sam dojam da ih je bilo dvadesetak i po visini užarenih cigareta pretpostavio sam da sjede.Žena se ponovno pojavila iz sjene u malom osvijetljenom prostoru gdje sam stajao. Bez upozorenja njezin je štap zavitlao kroz zrak i spojio se s mojom nezaštićenom kožom.Čuo sam jedva čujno dahtanje publike dok me je probijala goruća bol, podigao sam ruku s poda u namjeri da protrljam kožu, ali postalo je očito da neću moći dohvatiti a da prije toga ne ustanem.Činilo se da je peckanje trajalo i trajalo dok sam se izvijala i izvijala u uzaludnom pokušaju da smanjim bol. Stigao sam na adresu kako bih pronašao vrlo veliku viktorijansku kuću u nizu i s velikom zebnjom zazvonio. Treća žena je tada uzela štap, svi su opet utihnuli, a onda Swipe, Swipe, još jednom žarka bol dok se štap spajao s mojom kožom."Bilo tko drugi", upitala je publiku. Krajičkom oka sam vidio kako cigarete još mirno svijetle u mraku i onda je stala."Stani", rekla je."Ostani tamo."Nisam mogao vjerovati da ću pobjeći tako olako i sigurno da se vratila s jednom od mojih tenisica. Nakon nekoliko sekundi koje su se činile starima rekla je iz mraka, "pravo da završite, dovest ćete se do vrhunca, imate dvije minute ili će vas u protivnom opet dobiti još jače nego prije. Oduzela je stolicu i maknula je iz vida.