Izlaziti S Nekim S Tetovažom

Ovo mi je postalo previše. uhh."Ashlynn ju je užasnuto pogledala dok sam stajao u tišini, dopuštajući njezinoj mami kao trenutak zabave."Misliš li da sam glup?"pita ona napredujući prema našoj najmlađoj kćeri."Osjećao sam miris tvoje kreme za pičku cijelim putem do kuće, a kad si se pokazao za tu kameru, vozač je automobila lako mogao vidjeti monitor. Dok sam kuhao, gore nisam čuo nikakav pokret, pa sam postavio dva pladnja i napunio ih kavom, OJ, slaninom, omletima, đevrecima, krem ​​sirom, voćem, kiflicama s cimetom, maslacem, soli, paprom, tabasco umakom , srebrni pribor, salvete, vrhnje i šećer na pladnju. Prerano me Ashlynn odgurnula i rekla "Mama te treba sada. Onda kad ga je opet uzela u usta, koljena su mi oslabila izlaziti s nekim s tetovažom. Ovo je bilo previše da bi se moglo uzeti s previše alkohola i nedovoljno sna.Želi li još netko šalicu?" "Da, molim." rekle su obje dame uglas. Nakon što sam praktički oribala gornji sloj epiderme, izašla sam i polako se osušila. Jako vruće. Vraćajući se sa svojim pladnjem, bilo je dosta pomicanja tijela i premještanja pladnjeva dok nam nije svima bilo udobno na velikom krevetu. Bilo bi bolje da dio zavođenja bude puno duži vegan dating mesojed. Ovo je bilo moje drugo timsko pušenje u životu i daleko najbolje.

Još uvijek je bila u bijelom donjem rublju koje ništa nije skrivalo i sve uljepšavalo. Srušio sam se na nju, ljubeći je duboko dok sam osjetio kako me njezine bradavice bodu. Bila je vrlo talentirana felatrix.

Dok sam čekala, poprskala sam malo vode po licu i prošla prstima kroz kosu. Anonimnom posteru koji se žali da je to postala orgija. Stevie Wonder bi mogao reći da se vas dvoje jebate. Rekla mi je da dođem ovamo i počnem se igrati s tobom i da će nam se pridružiti."Ljutito gledajući svoju ženu rekao sam: "Nisam znao za njen plan da te prestraši.""Hej, morala sam te nekako vratiti", rekla je isplazivši jezik."Je li to ponuda?"pitam savjesno dok dolazim, zgrabim Ashlynnine dupe obraze i razdvojim ih pokazujući njezin slatki mali naborani pupoljak ruže.
Missy je zgrabila plahte i navukla ih na sebe skrivajući svoje nago tijelo od mojih očiju. Naravno, moj kurac ne mareći za preživljavanje skočio je na pola osoblja na njezin prijedlog.