Izlaziti S Muškarcem Koji Ima Puno Prijateljica

Uvijek iznova udaraš po unutrašnjosti mojih usta. Naređuješ mi da ti skinem hlače. Pripremio sam klinove, a ti si ih zakačio po dva oko svake od mojih bradavica. Kako vaše zadovoljstvo postaje sve veće, osjećam da postajete malo napetiji, a onda mogu registrirati što će se sljedeće dogoditi. Zatežem mišiće vagine još više i na taj dobar način se borim da ti se stvarno pripijem za ruku. Dok usmjeravate pogled na mene, osjećam se tako ponosan što sam vaš i samo želim istinski pristati na sve što biste tražili od mene. Već su samo osjećaji tih oštrih štipanja dovoljni da mi se maca pomače. Mogu pogledati tvoj dugi, veliki i prekrasni kurac.

Dok moja slina potpuno prekriva i oblaže tvoju dugu i pulsirajuću osovinu, nešto niže postaje sve više i više natopljeno i vlažno... Pričvrstiš klin na obje strane mojih stidnih usana izlaziti s muškarcem koji ima puno prijateljica. Nasilno prskaš svoju spermu i zahtijevaš da progutam svaku vruću kapljicu tvog jza. Kako je moj klitoris uvijek tako jako osjetljiv, ta radnja stvarno uzrokuje da postanem još vlažnija i napaljena, a disanje mi se malo ubrzava.

Osjećam kako mi vrh probija put do stražnjeg dijela grla. Počinjete sa svojim prstima i dok vam se ja otvaram šire, moja pička u isto vrijeme uvlači vaše prste dublje i dolje u moju pičku. Moja pička i dupe istovremeno kapaju i špricaju.. Trzaš klinove s mojih sisa, a kako krv juri natrag, moj um gotovo postaje maglovit i postajem vrtoglavo od požude za vama, gospodine. Moja rupa blista od toliko vlage i znaš da moje tijelo ne želi ništa drugo nego da bude napadnuto na način koji samo ti možeš pružiti.
Prema vašim uputama, bila sam potpuno gola kada ste ušli u spavaću sobu. Volim vidjeti tvoje lice. Tako sam zahvalna za ovu ljupku i napaljenu privilegiju i ispunjenost na ovaj način, čini me još više gladnim da budem ispunjen na svojim drugim mjestima...
Povlačiš klinove s mojih usana i klitorisa- O, jebote!Moja maca pulsira i peče i toliko želim osjećati sve više i više...Čuješ kako cvilim i pitam što je to što mi treba. Trebam vas, Gospodine, iskoristite me na bilo koji način koji vam se sviđa."Vi mi kažete da stanem na sve četiri, i ja to učinim, a ja se okrenem tako da je moja mokra i sočna rupa otvorena i visi da vas zezate i ispitujete. Budući da uživaš u zategnutosti i znaš da ja to mogu podnijeti, ne koristiš mazivo i samo gurneš kurac izlazila s momkom u vojsci. Oh, kako vam želim ugoditi, gospodine.