Entj Dating Enfp

Za razliku od onoga kada su moje vlastite ruke bile između mojih nogu samo nekoliko minuta ranije, njegova je ruka reketirala zvonima. Nije imao ništa od prije. Možda ste mislili da mi pomaže u nečemu, kao što bi to učinio gospodin. Bilo mu je to neobično.

Moj odgovor je bio izmučeno "Da", nakon čega je uslijedilo uporno kimanje. Dok je pritisnuo svoju težinu na mene, osjećala sam kako mi erekcija tako snažno škripi o bok da sam se morala zapitati kako se uopće može osjećati dobro.

Bilo je smijeha, optužbi i svađa. Nešto u načinu na koji su njegovi prsti djelovali na mene, tako grubo i grubo, činilo se da odaje čistu požudu, a ta emocija je bila ta koja me gurala do ruba, gotovo unatoč ohrabrenju njegovih prstiju. Kada je moje tijelo udarilo o zid uz nježan "tup", zvona na mom dupetu su oživjela, baš kad je on pritisnuo svoja usta na moja i poljubio me kao da je već godinama gladan intimnog kontakta. Vidjevši klečeći stup nije oslabio moju odlučnost, ali me odmah podsjetio da je vožnja roller coasterom daleko od kraja i imam osjećaj da me čeka dugo povlačenje do vrha sljedećeg vrha."Kao ovo?"Razmaknula sam ih gotovo u širini ramena."Samo još malo. Prsti su mi u trenucima bili natopljeni. Tada mi je telefon zazvonio iz džepa moje pregače entj dating enfp.
Izvoli."Ton mu je bio sladak. Bio sam spreman doći u samo nekoliko trenutaka;rezultat koji nikad nije lak, čak ni meni. Razmišljala sam o tome da svom mužu pošaljem poruku da to ne mogu učiniti, ali sam bolje razmislila. Sada kada sam uspjela pronaći jedan dubok udah usprkos njegovom napredovanju - a ne zahvaljujući korzetu - orgazam je prijetio još više. Je li to jasno?"I opet sam bila shrvana nedostatkom orgazma, ali njegovi postupci su mi dodatno pojačali požudu."Daaaaaaaaaa," zacvilila sam, dok sam energično kimala, uzrokujući da mu je ruka pomicala gore-dolje dok je još uvijek stezala bazu svojih prstiju u mojim zubima. Ruka mu je kliznula dolje na moj obraz dok je zakoračio iza stupa i čučnuo tako da smo bili u visini očiju."Misliš da se možeš nositi s ovim neko vrijeme?"upitao. Sjetio sam se posljednje upute na kartici i s rukama obujmivši guzu tiho sam se na vrhovima prstiju vratio do mjesta na kojem je klečeći stub, između kreveta i zida ormara, i gotovo točno ispred spavaće sobe vrata. Ramena su mi se spustila i shvatila sam da praktički dahćem.
Bilo mi je napisano po cijelom licu da vidi.– Možeš li doći ovako?šapnuo mi je na uho.