Južnoameričke Dame Zabavljaju

Molim te, pusti me."Molio sam, ali moja žena je okrutna djevojka. Nešto kao da si moje dijete i imaš bijes... Obično svakih četiri do šest tjedana, smjelo bi mi se krišom odjebati u malu šalicu. Sada sam žena pravog čovjek koji mi daje smjer i disciplinu koja mi je potrebna, i to redovito!"Sylvia je u pravu, valjda, što se ne bori protiv svojih želja... Ali dok sam gledao njezine crvene nokte kako trlja dekolte, moj penis je nabujao o podnu kuku."Morat ćeš to držati, cijelu noć južnoameričke dame zabavljaju. Stisnula sam zube.
A onda, dok mene nema, možeš se usredotočiti na što ćeš mi kupiti za Božić sljedećeg mjeseca. Vezao sam Sylvana i Jeremiaha, a zatim im trljao paprike habaneras na testise.. Pustit ću te da se oslobodiš trljanjem svog crva o pod...ne smiješ ga dirati, ali možeš trljati, a ja ću te otključati kad dođem kući sa spoja, što će vjerojatno biti sutra ujutro. "Ne želim ovdje odgajati morona, Leo! Imaš dvadeset dvije godine i totalni ljenčar!"Kad bi mogao napraviti barem 3,0 na svojim transkriptima, Trixie bi mu dopustila da se spusti na nju, i povremeno masturbira...

Trenutno, na poslu, imala sam raspored mokrenja da sam mogla piškiti tri ili četiri puta dnevno, u osam ujutro, u šest i onda opet dva puta u kasnim večernjim satima. Pitala sam se hoće li mi se dio kožice otkinuti ako se naglo pomaknem. Trixie i Allan su bili toliko uključeni i rijetko sam se imao zafrkavati s njom. Bila sam Trixieina zauvijek!Nakon 12 godina u tradicionalnom pojasu čistoće, Trix je odlučila da me probuši i stavi u stvar princa Alberta, s malim metalnim obručima, koja ide točno ispod glave mog penis. nakon što se Trixie popela stepenicama, ona bi ugasio svjetlo i sad sam bio u mraku. Prošlo je toliko vremena otkad mi je bilo dopušteno da svršavam... želiš li da se pocijepa?" "Ako si me stvarno volio, mogao bi doći do moje vruće točke." Baš kad mi je jezik trebao dotaknuti Trixieno "točku" odmaknula se samo za još djelić inča. Rekao sam vam da ako sve popušite, dečke i cure, možda ću vas pustiti da drkate na kraju večeri, ali onda sam se predomislio i jadni Lionel, plakao si." Trixie je prošla prstom ispod moje osjetljive frenuluma području, hihoćući se.
ali ja sam još uvijek drhtala, jer je bio studeni. Sjećam se kad sam je upoznao...natjerala me da zaboravim svaku ženu koju sam ikada prije sreo!Znam da joj se ne bih smio gurati preblizu dok se družimo, jer će me Trixie zlobno udariti štapom. Sve što sam mogao čuti bilo je vođenje ljubavi između Trix i Alana, i naravno osjećaj da mi lisice zaključavaju zapešća, te jak bol u frenulumu, gdje je bio piercing.
Uživao sam u pismima koja sam pročitao i želio sam vam reći o svom jedinstvenom odnosu sa svojom dominantnom suprugom, Beatrix, ukratko "Trix" upoznavanje grčkog Kupidona.