420 Spajanje Znači

Upravo u tom trenutku otvorila su se ulazna vrata. Vidjeli su vrlo atraktivnu ženku prelijepe, kremaste kože, velike debele grudi s bradavicama koje su uvijek uspravne, debelo smeđe okrugle i najseksi par nogu koje su itko od njih ikada vidio.

Mislim da je odugovlačio s vremenom 420 spajanje znači. Razgovarala sam s njim očima i postavila jednu seksi nogu na jastuk, raširivši koljena što sam ih više mogla. Obuzela me požuda. Moje gole sise su se zahihotale od većeg dijela materijala kada sam potrčala prema televizoru, premjestila sam se, zategnula pojas na ogrtaču i ponovno sjela na kauč u dnevnoj sobi gdje sam prije bila.
Njegov kurac je bio dovoljan da zadovolji moja usta koja su čekala, jer nisam imao namjeru dopustiti mu da s njim pojebe moju macu. Izvukla sam njegov kurac iz otvorenog patentnog zatvarača i omotala svoje njegovane nokte oko osovine. Dva tipa iz kablovske su gledala moj video!Doslovno sam utrčala u sobu i stala između televizora i visokog trenera, pokušavajući im zapriječiti pogled, ali bilo je prekasno!Bilo je očito da su vidjeli oko puno jer se visoki hvatao za međunožje, a drugi se počeo znojiti. Kad smo završili, nas dvoje smo bili prekriveni kremom.

Potpisao sam papire i vratio mu ga. Rub materijala bio je V-podstavljen od sredine bedra do mog međunožja.

Prije odlaska rekao je: "Ja ću se pobrinuti za ovo umjesto tebe."Pozivajući se na moj račun izlazim sa sestrom mog prijatelja reddit. Sad shvaćam da je čekao da ja napravim prvi korak kako ne bi uhvatio naplatu za nešto ako slučajno krivo pročita situaciju. Toliko mi je postalo vruće da sam ponovno počela sisati kurac koji mi je još uvijek šibao po jeziku. Na njemu je išla u grad.
To nije bilo nešto što bih inače tako brzo učinio, ali oboje smo reagirali zbog silne požude i žara trenutka. Sljedeće što sam čuo bili su "oohs" i "aahs" koji su dolazili iz moje spavaće sobe gdje su gledali nešto zanimljivo na ekranu. Rekao mi je da prati jučerašnju posjetu i da je nadzornik dvojice gospodina koji su mi instalirali kabel. Na trenutak je stajao, šokiran onome čemu je sada svjedočio."Proklet!"bilo je sve čime je mogao upravljati u to vrijeme. Bio je drugačije odjeven, u kaki hlače i polo.