Mjesta Za Upoznavanje U Katmanduu

Skinula sam košulju i otkopčala grudnjak, puštajući sise da slobodno padnu. Pogladila sam ga po kosi i pomislila da konačno imam tatu tamo gdje sam ga oduvijek željela.
No, kako je njezin rast bio na zacrtanom planu, a svi vitalni elementi u redu, ne bih se trebao brinuti osim ako se ne počnu događati neke druge promjene. Ovakav sam otkad znam za sebe.""Da mjesta za upoznavanje u Katmanduu. To nije bilo planirano, koliko je to bio samo prirodni nastavak naše udobnosti jedno s drugim. Ne znam što je natjeralo te misli da se pretvore u riječi."Tata se nasmiješio."Pretpostavljam da trenutno djeluje nekoliko pritisaka na tvoju psihu.""Znam tatu, ali Isuse. Još sam bila pomalo izgubljena u mislima kad se tata, umoran od čekanja odgovora, okrenuo da prođe pored mene i rekao;"Žedna sam..." u istom trenutku kad sam podigla grudi gledajući veliku mokru točku na košulji i rekla;– Evo, curi mi.

Pričekao je dok nismo uspostavili kontakt očima, a onda se sagnuo i poljubio me u čelo."Nemoj se sad brinuti", uputio je."Dopusti mi da ti donesem pumpu."Sljedeća dva-tri dana sve se vratilo u normalu, nekako, do jutra četvrtog dana, subote. Tada sam shvatio da sam svoje "misli" iznio naglas."O moj Bože, tata. Većina ljudi, uključujući mog muža i moje roditelje, misli da sam introspektivna 420 spajanje znači.
Bili smo uhvaćeni u ničijoj zemlji isprepletenih misli i odgovora, i činilo se da se nismo mogli izvući. Rodila sam naše dijete, i palim se kad Lucy siše dok se ne ispraznim.
Želiš li da uzmem tvoju pumpu?"U tom trenutku sam u sebi pomislio: "Volio bih da me popušiš."Moj tata je nakrivio glavu i njegovo držanje mi je govorilo da je zbunjen. "Sada tata. Ali obično je moja prva porcija mlijeka u danu pripala Lucy, pa je tata, blagoslovio njegovo srce i strpljenje, obično morao čekati dok se ne vrati kući iz laboratorija po svoj poseban obrok.