Bratislava Stranica Za Upoznavanje

Odgajati našu djecu bilo je prekrasno iskustvo, ali sada smo uživali jedni u drugima.

Bio je to izvor zadirkivanja i smijeha za obje obitelji. Titman? Kad prestane, bit će poznat kao gospodin Deadman", cvilila sam."Samo pokušaj ne biti previše očigledan, momče, i ne zaboravi koje sise posjeduju Titmanovo dupe, a jedine su sise koje gospodin Titman može milovati i hraniti!"odgovorila je Pam sa smiješkom."Nikad se ne plašite, slatka damo. Uzmite si vremena i razgovarajte s Tomom i Daveom. Zatim se nasmiješila dok je otišla do kade s pivom i kopala u potrazi za pivom. Sigurno nismo bili prestari da bismo sudjelovali u nekim zadovoljstvima koje nam je život nudio. Kladim se na dolare za krafne da su danas preskočile posao kako bih bio siguran da bi mogli ustati ovdje rano i napraviti neke ozbiljne kosti", predložio sam."Uštedjeli su nam malo posla i izgledaju sjajno bratislava stranica za upoznavanje.

Kao sudbina, riba je počela gristi baš kad smo se Dave i ja spremali vratiti u kabinu. Ušao sam iza njezina auta i parkirao. Tijekom našeg prijateljstva okusi Pam i Rite evoluirali su u sličnu odjeću, kosu, parfeme itd.
Pam, molim te donesi dečkima pivo dok se ja presvučem u kratke hlače. Kad su cure ušle u tinejdžerske godine, morali smo dečke uzvratiti palicama. Sasvim sam siguran da možemo vrlo lako otvoriti kabinu s našim novim odijelima."— Skitnice malene!viknuo je Dave."Razmišljaš o paradiranju okolo gotovo gola kako bi namamila sve napaljene muškarce na jezeru da obavljaju sve teške poslove.

Rita ju je uhvatila za ruku i odvela u ženski toalet na razgovor s djevojkama. Samo da budem siguran da su još dobri, otvorio sam jedan i sjeo da ga popijem. Pam i Rita bi samo pogledale Davea i mene i slegnule ramenima.
Dave i ja smo se pogledali, a onda smo hodali oko zgrade. Samo sam ga usisao i krenuo prema palubi."Zdravo, djevojke, gospodo", progovorila sam kad sam stupila na palubu.
Sjedili smo na palubi, uživajući u izvrsnoj večeri i obilnim čarima dviju ljupkih dama. Misliš li da bi mogao izvući jedno za njega?"Pitao sam. Donji dio je više ličio na kratke hlačice nego na donji dio kupaćih kostima, ali kvragu, jesu li curama dobro izgledali!Ritina je bila narančasta, a Pamova zelena. Bio sam ljut na trenutak, ali mislim da bismo trebali biti sretni što su naše žene tako prokleto seksi! Mnogo žena njihovih godina mora nositi šatore.