Casual Dating Stage

granicama. Mislim da si dobar rob, ali samo ako želiš." "Nisam siguran", prošaptala sam promuklo.
Nije bilo puno, samo krevet i mali kutak s policom i stalkom za odjeću, ali ja sam gore spavala. Pa...eto ja drijemam u vlaku, kad dođemo na prvu stanicu i par uđe u kabinu.
Ovo bi moglo biti pravo vrijeme da vam kažem nešto o sebi. Pokazat ću vam ovog vikenda neke stvari i pomoći vam da odlučite. Nisam znao da će mi dugi vikend promijeniti život. Nikoga nije briga uživa li rob casual dating stage. Baviti se nogometom. Naravno, bilo je u redu vidjeti se s njima na službenim svečanostima ili na poslu, ali izaći na spoj?Nikad, ma koliko mi se tip sviđao. Nisam si mogla pomoći, a da na brzinu , tiha sperma dok sam imala priliku Sjedeći na wc-u, potpuno gola osim čarapa, prst me je odvukao brže nego ikada prije.

Nasmiješio se, a zatim me odveo gore."Možeš imati svoju sobu", rekao je sa smiješkom, "ili možeš dijeliti moj krevet sa mnom. Možda posjetiti Olimpijsko selo, gdje su se održavale igre 1972.
Tijekom dana dežurstva većina vojnika radila je dva sata u tornju i četiri sata u pripravnosti u stražarskoj baraci, ponavljajući dva na, četiri izvan rasporeda do kraja smjene. Do sada je moj rekord bio uzoran.

Budući da u odjeljku nije bilo nikoga, mogao sam se ispružiti na tri sjedala i odspavati prvih sat vremena. Zahvalio sam mu i otišao da se počistim. Ne znam jesam li spreman za ovo, ili je to ono što želim."“Razumijem”, odgovorio je, pokazujući mi moju sobu. Legla sam na krevet, iscrpljena, ali uzbuđena od dnevnih aktivnosti. Ako sam namjeravao voditi trupe, bio bih barem jednako dobar u svemu što su oni radili. "Ovo te uzbuđuje", glatko je rekao. Moje upoznavanje sa BDSM-om počelo je vikendom u Münchenu. Masturbirala sam do tri velika orgazma prije nego što sam konačno zaspala.
Moje obične bijele pamučne gaćice i grudnjak...nisam ni pomišljala da ikad posjedujem nešto drugo...bili su skriveni usred nereda papirnatih ručnika u kanti za smeće. Cijelo joj je tijelo postalo tamno, jarko crveno. Osjećam se neugodno zbog nje... Bilo je rano jutro kada su se stvari konačno smirile.
Naravno, sada se nisam mogao zabavljati s vojnicima - stariji dočasnici to nisu mogli - pa sam obično odmarao u svojoj sobi uz nekoliko piva - Parkbrau je bio fino lokalno pivo - ili sjedio na uglu bara u dočasnički klub, srušili nekoliko i slušali glazbu kad god su imali pristojan bend. Vlak se počeo kretati. Zatim tjera roba da traži ljude koji se žele jebati za novac.
Neću te koristiti kao robinju, već kao slobodnu ženu, ovaj put. Općenito, to je uključivalo rad u smjenama od 24 sata, jedan dan i jedan slobodan dan u tjednu, nakon čega su slijedila četiri dana obuke i tri slobodna dana stranice za upoznavanje u machakosima.
Još uvijek sam bila vrlo samosvjesna oko cijele te stvari, pa sam se odjenula u čistu Levi's i bluzu u western kaubojskom stilu, a protiv Gerhardovih uputa obukla svježe gaćice i grudnjak. Laganjem njegove ruke ona je podigla svoju kratku kožnu suknju, pokazujući svoj natečeni donji dio usne i sperma koja slini iz njih.