Treba Spojiti Biti Spojen Crticom

Dok sam ležala na ležaljci bila sam potpuno opuštena i gotovo zaspala kad mi je telefon zazujao na stoliću pored mene.
Jedina razlika za mene ovog puta bila je ta što ću ja biti jedan od onih koji će otići rano u noći prije nego što je divlja fešta zaista počela. Otišao sam do hladnjaka i uzeo nešto pića, imao sam šest pakiranja seltzera, a zatim sam zgrabio i bocu tekile da odnesem za dečke. Kad smo oboje ponovno izašli na površinu, smiješili smo se i Lee nam je rekao: 'To su bili seksi plavi dečki, vas dvoje ste se lijepo uklopili u te položaje treba spojiti biti spojen crticom. Ares i Diego sunčali su se pokraj bazena u bijelim gaćicama, a Jacob pored njih nosio je svoje crne apsolutne metode datiranja u arheologiji.
Ares je sigurno znao kako skuhati oluju i upravo je pokazivao Jacobu svoje trikove, polivajući meso tekilom. Plešući s Oliverom, pomicali smo tijela jedno protiv drugog kad je Jacob doputovao do nas s roštilja i također počeo plesati. Građen je kao body builder i visok 6'0'', mišićave tjelesne građe, kratke crne kose i smeđih očiju. Jacob je bio Oliverov bivši. Bila je to još jedna Oliverova poruka: 'Theo, upravo sam stigao, jesi li na putu?To sam samo ja, Mexi-boys i Jacob.'Nacerila sam se Oliverovoj poruci dok sam naručivala Uber. S obzirom da oboje imamo 23 godine i vrlo smo seksualno aktivni kada smo zajedno, razdvojeno vrijeme je postajalo vrlo teško. Pitao sam se koliko će nas biti za zabavu uz bazen, obično nas je bilo oko 10 za početak i to bi padalo kako je noć odmicala.
Ne planiram završiti između tebe i Aresa.'Imali su naviku uživati ​​u trojkama i pljuvati pečući trećeg tipa. Povikao sam hej svima i nastavio hodati po bazenu dok su svi odgovarali.

Bila je sredina ljeta, a ja sam ležala na ležaljci u stražnjem dvorištu dok je sunce obasjalo mene. Prošetao sam prilazom i na vratima je bila poruka da svi prošetaju natrag do bazena i da su bočna vrata otvorena. Obojica su bili visoki 5'8'', imali su smeđe oči s kratkom crnom kosom, tamnomaslinastu kožu i jedina razlika između njih dvojice je bila što je Ares imao mišićavu građu dok je Diego bio više atletski. Morao sam reći da smo svi izgledali sjajno i pretvaralo se u jednu seksi zabavu uz bazen. Bilo je blizu podneva, a ja sam ležala zatvorenih očiju i nosila par crnih gaćica odmarajući se. Uz kuhanje roštilja, treštanje glazbe i dobro društvo svi smo počeli razgovarati i plesati između bazena i roštilja. Zahvalio sam Diegu i Aresu što su ponovno organizirali njihovu slavnu zabavu uz bazen i otvorio svoju torbu dajući im bocu tekile. To je zagrijalo stvari nekoliko tjedana, ali je sada također postajalo ponavljajuće. Iako su on i Oliver prekinuli, još uvijek su imali prijatelje s beneficijama i mislila sam da bi mogao postati ljubomoran što je vidio Olivera kako pliva sa mnom u bazenu. Obojica su stigli u isto vrijeme i sada nas je svih 9 bilo tamo.
Zadovoljan svojim odabirom pogledao sam na sat, približavalo se 14 sati. Rekao sam mu kako je ljeto prošlo i da se Alejandro zabavlja u Španjolskoj.'Kladim se da jest!'odgovorio je Oliver.'A pretpostavljam da to znači da bi se i ti trebao malo zabavljati, eh, kako bi bilo da spustiš tu limenku i uskočiš s nama?'Nacerila sam se Oliveru, 'Valjda jest.'Spustio sam seltzer u nekoliko gutljaja i zdrobio limenku u ruci.'Da!'Vikao sam Oliver i ja smo bacili limenku u kantu i počeli skidati moju ružičastu majicu bez rukava i sive kratke hlačice. Otvorila sam oči shvativši da mi je teško i sjela sam i posegnula za telefonom. Ovdje sam bio 6 mjeseci u stažiranju, nedostajao mi je i mislio sam da smo na polovici godine koju je proveo sa mnom kući u sjevernom dijelu New Yorka. Mexi-boys zabave na bazenu bile su poznate po tome što su postale divlje i mislio sam da bi s obzirom na to da je Alejandro odsutan, ovo moglo biti upravo ono što trebam da skrenem misli sa stvari i pustim kosu. Ustala sam, a on mi se cerekao i rekao 'Pa...ovo je tvoj prvi party uz bazen bez Alejandra ha, jesi li spreman za zabavu!'Namignuo mi je dok je to rekao i opet me lagano pljesnuo po guzici. Pomaknula sam se u stranu kako bih pustila Jacoba da sklizne između nas i dok su on i Oliver zajedno počeli zavodljivije plesati, osjetila sam kako mi ruke klize niz ramena do struka i pogledala dolje i vidjela kako Calvinove snažne ruke hvataju moje bokove dok se kretao iza mene i počeo da zajedno zanjihamo bokovima s jedne na drugu stranu u skladu s glazbom.'Kako si Theo?'upitao je Calvin, s glavom iznad moje i bradom nagnutom na moje čelo dok sam gledala u njega.'Znaš kako je Calvin, dečki su odsutni, a ovi dečki misle da imaju priliku.''Je li to točno?Pa, reci mi ako želiš probati čokoladu, iz onoga što mi je Alejandro rekao, imaš guzicu koja neće odustati i volio bih to osobno vidjeti. Nasmijala sam se misleći na Alejandra koji se hvalio kako spava sa mnom, volio je jebati moje dupe i voljela sam mu to uzimati. Kad sam stigao do Aresa i Diega, ispred nas je bilo parkirano još nekoliko automobila što znači da je vjerojatno stiglo još dječaka.