Zoosk Dating Cijene

Pustite me da sperem. Ne znajući tko ju je obukao, oprezno je ustala. Sarah nije trebalo dugo da osjeti nadolazeći orgazam. Pokušala je ugušiti plač, ali kada je otvorila oči nakon što je prošla, vidjela je kako joj gleda u lice.

Otključat ću te i kad se tuširaš da možeš ostati čist.""Ali zašto mi to radiš?"zajecala je."Glupost. Osim toga, bilo mu je drago što je prihvatila njegovu kontrolu nad njom. Ne svršavaj dok ti ne dam dopuštenje. One su erotska značajka i znate da biste trebali koristiti svaki alat koji imate."Naravno, Sarah je samo kimnula i prihvatila još jedno poniženje. Ali ne večeras. Na kraju lančića bilo je malo srebrno zvonce.
Samo me pitaj. Bilo je to previše za nju.

Sarah se osjećala kao da je muzu i, unatoč bizarnoj prirodi čina, to ju je napalilo. Područje prepona joj je malo utrnulo, pa je sve što joj je učinjeno moralo biti tamo dolje. Stone je kontrolirao kako je njezino tijelo bilo prikazano, kada i što je jela, je li vršila nuždu, može li ili ne može svršiti i, sada, kada je urinirala. Završivši posao, čvrsto ih je stegnuo i kroz prstenove stavio malu bravu.
Večeras je jednom rukom vukao njezine usne, a kažiprst s druge strane vrtio se oko njezinog klitorisa, povremeno ga tapkajući. Do sada su bili dugi nešto više od dva i pol inča.
Kontroliraj, sjećaš se?"Užasnuta, Sarah je mogla samo reći "Da, gospodine."Stone je bio zadovoljan ovim događajem. Gledajući prema dolje, Sarah je shvatila da je upravo stavio njezine usne preko mace.– Pretpostavljam da ti ovo više neće trebati. Njene bradavice postaju dugačke 2 1/2 inča i to bi trebalo nekako biti erotično?jebeno me zajebavaš?Totalni gubitak vremena čitajući ovo sranje.redovitim piercingima dolje može trebati i do mjesec dana da zacijele rupe poput onih koje ponekad mogu potrajati i do 4 mjeseca i mogu biti sklone oteklinama itd., a ako su rupice već postavljene, može postati ružno. Dahnula je kad je ugledala Sarine bradavice. Stone nije ni pokušao sakriti da ju je pokušavao naraditi kao prije "slučajnim" udarcima na njezinu klitorisu. Tjedan dana kasnije rekao joj je da je to jutro imala pregled kod liječnika.

Sarah je postajala jako dobro obučena. Nakon što je čula te riječi, Sarah je doživjela intenzivan orgazam. Nagnuvši se uz njezinu macu, nastavio je tkati lanac kroz ušice na način sličan vezivanju cipele.

Vjerujem da imate kutiju za mene?"Sarah je kimnula i pružila mu kutiju zoosk dating cijene. Probudivši se sat kasnije, shvatila je da opet nosi suknju. Divno do ovog trenutka.

Svako je poglavlje bolje od prethodnog. Dobro.

Medicinska sestra je tada zgrabila drugu bradavicu i njezino povlačenje izmjenjivalo se između njih. Sviđa mi se kontrola koju Stone ima nad njom kao što je navedeno na kraju poglavlja. Nastavio bi tako nekoliko tjedana kako bi uspostavio kontrolu orgazma prije nego što bi prešao na sljedeću fazu modificiranja njezina tijela.