Izlaziti Sa Seljancem Reddit

Pogledao sam ga. Probudio sam se na boku. Doći će vrijeme za to, ali večeras nije to vrijeme.

Otkotrljala sam se na leđa i trznula kada je moje dupe dodirnulo hladnu, glatku plahtu. Rekao sam mu da jesam. Očistila sam orgazam ravno iz središta svog tijela i svoje duše. Mislim, osjetio sam ih naravno. Zapalio sam. Pogledala sam Freda. Fred me još udarao kad sam vrisnula do orgazma. Objasnit ću sljedeći put...
Bilo mi je dobro. Prinio ju je mojim usnama i dao mi gutljaj. Naslonio sam se na zid i osjetio kako ga hladna voda pere. Ti si najčudniji čovjek kojeg sam ikad upoznala." Završili smo s ispiranjem i osušili se. Bilo je to nešto drugo što me zanimalo, ali to nije bilo ono za što sam se pripremao. Moja maca -- i moje dupe -- već su trnule u iščekivanju. Izdržao sam tjedan dana. On se naceri."Hoće li hladan tuš pomoći?"Pitao sam ga. Stavio je tri jastuka na hrpu na sredini kreveta.
Bio je to jedan od onih osmijeha koje sam naučio smatrati opasnom. I sve je bilo u redu. "Budi ovdje u 7:00." Linija je prekinuta. "Bok. Ali i dalje je sve bilo u redu i moja maca mi je još uvijek davala male kontrakcije i curila više soka nego ikada. Počeo sam očekivati ​​i željeti sljedeći udarac. Imao sam plavi dildo koji je obavio posao kada sam bio sam, ali - baš kao i s mojom mačkom - bio sam prilično siguran da dildo nije ništa poput pravog. Počela sam se živcirati, ali sam znala da ću svejedno proći kroz to izlaziti sa seljancem reddit. On je pristao . Boljelo me i vikala sam.