Izlaziti S Nekim Sa Suicidalnom Depresijom

Više su ličile na nešto što biste očekivali da ćete vidjeti ako se sprema skočiti na svoj Harley. Jedan po jedan dovršili su hranu sve dok me nisu ostavili da sjedim sam za stolom.“Vraćamo se po tebe za malo”, rekla mi je Kate dok je posljednja otišla. Nosila je crne kožne rukavice koje su joj se širile do laktova i crni kožni grudnjak.

Razumiješ li?""Da", odgovorio sam, a ona je spustila glavu. Nosile su i tešku šminku i čizme na visoku petu. Njene tange gaćice imale su sličan uzorak zakovica preko njih; međutim lanac je prošao kroz pukotinu njezine mlade guzice. Konačno, Amber je polako stegnuo sam dvije letvice oko baze mog penis i jaja i izvadio mali spojni dio i čvrsto ih zaključao na mjesto.
Otvorio sam oči da vidim grešni osmijeh na njezinom licu dok se naginjala naprijed da me još jednom zadirkivala izlaziti s nekim sa suicidalnom depresijom. Ruke su joj bile sa strane, pa sam se, kad sam završio obje ruke, vratio da protrljam njezino okruglo dno. Malo su čavrljali, dovoljno tiho da nisam mogao čuti ni riječi. Još jednom sam prihvatio svoj znak i umasirao. Jess je povukla stolicu i sjela točno ispred mene i samo se divila mom ropstvu minutu ili dvije.
Jess je prišla i rekla mi da ne kažem ni riječ dok me ona pušta. Ležao sam i razmišljao čemu sam svjedočio i čemu sam bio dio.
Uključio sam tuš, dopustivši mu da se malo zagrije prije nego što sam ušao izlaziti s djevojkom s protezom. Pljusnuli su mu uspravni kurac, noktima mu grabili jaja, štipali su mu bradavice, hvatali ga za guzicu i mnoge druge stvari koje su kod njega izazvale različite reakcije. Ležao sam još nekoliko minuta.

Upravo kad sam htio sjesti Amber me zaustavila.“Skoro sam zaboravila”, dahnula je dok je prišla maloj kutiji na podu. Svaki od njih držao je omotnicu od manila na kojoj je bio ispisan broj od jedan do četiri."Tvoj odabir će odlučiti o tvojoj sudbini", zadirkivala je Laura."Odaberi broj."Nisam mogao znati što tko od njih drži pa sam naslijepo odabrao omotnicu broj dva, koju je držala Jess.