Najbolje Web Stranice Za Upoznavanje

Htjela je da mi bude super udobno u njezinu domu i rekla mi je da odmah prestanem sa svim formalnostima. Onda sam počela čistiti kuhinju koja se nered posebno kad pečeš. Nakon večere, ja i Viki bismo razgovarali o poslu, a Riddhi bi išao rano u krevet oko 22 sata. Nisam nosila grudnjak tako potpuno u toplesu, moje grudi i sise su bile izložene.
Dakle, doma smo bili samo Viki i ja. Mnogo puta bi se to dogodilo pred Vikijem i on bi se našalio da želi tvoje mlijeko. Iako nisam dojila, mislila sam da će je to smiriti. Kako su dani prolazili, Viki bi postajala osjetljivija prema meni. To me prilično uzbudilo, na trenutak sam razmišljala o prekidu zagrljaja, ali mi ga je bilo žao i pomislila sam da će ga možda ovo razveseliti.
Rekao sam Viki da ne kaže Riddhi, jer ne znamo kako će reagirati. Vikrant je radio od 10 do 19-20 sati najbolje web stranice za upoznavanje. Vrlo vrlo osjetljiv kad god Riddhi nije bio tu oko nas. Viki je bila više patrijarh, tako da ćemo ja i moja sestra obavljati sve poslove, kuhati hranu, prati rublje itd. U nedostatku bilo kakvog snažnog otpora s moje strane, postajao je sve hrabriji i nastavio mi je milovati bokove po volji. Bio sam u dubokom snu kad sam začuo kucanje na vratima. Ja sam Mahima i podijelit ću s vama nešto što mi je vrlo osobno. Tada ću je predati Riddiju na dojenje. Ostala sam mirna i tapšala ga po leđima čekajući da se vrati. Kako je bio vikend, htjela sam ispeći tortu. Također, moj muž stalno putuje dok se bavi prodajom. Prihvatio je moj zagrljaj i naslonio lice na moja prsa i držao ruke oko mene. Učinila sam kako je ona naložila i od tog dana počela sam lutati po kući bez grudnjaka.
Ali kao što sam rekao, u posljednjih nekoliko mjeseci zbližili smo se i učinili me susretljivijim. Vidio me kako lutam bez grudnjaka, ponekad mi bockaju bradavice, a ponekad u tajicama i noćnim kombinezonima sydney web stranice za online upoznavanje. Briše ga sa strane mojih tajica, a također i preko svog omiljenog područja, mojih bokova!Protestujem govoreći: "Viki me pusti da radim sada, možeš na kraju obrisati brašno. Uglavnom bi se mazili, mazili, a ponekad bi ga ona i rukovala. Dobar primjer ovog bića ne bih ga spriječio da me opušteno tapša po bokovima. Nisam mogla a da se ne nasmiješim na sestrin komentar i na neki čudan način osjećala sam se dobro u vezi sa sobom i svojim tijelom. Jedno pitanje koje bi svi mogli postaviti je zašto ga nisam zaustavio. Nakon što odgovorim, prići će mi i tapšati me po bokovima govoreći "dobra djevojka". Nisam shvatila da su srednja dva gumba na košulji već otvorena!Viki je provukao ruku kroz taj otvor i opipao moje gole sise. Riddhi i njezin suprug Vikrant rado su me primili. Imali su veliki stan s 3 spavaće sobe tako da mi je bilo lako smjestiti se. Na primjer, dok prelazi cestu on će me držati za ruku, osobno će me ispustiti ako može, ponekad će nazvati iz ureda u pauzama.

Ovo je bio prvi put da sam osjetila njegove ruke na svojim golim sisama, milovao je moje grudi i igrao se mojim bradavicama. Njegov dodir bi me odmah ovlažio i uzbudio, također sam voljela da me nazivaju dobrom djevojkom, tata me tako često zvao kad sam bila mlada. Vrijeme je proletjelo i bilo je skoro 22:30 kad je Riddhi nazvao da nas provjeri. Odgovorio sam, "da, završio sam, samo čistim". Oko 23 sata film je završio i odlučili smo spavati i povukli se u svoje spavaće sobe.

Srećom, Riddhi je ustao i kad smo čuli njezine korake koji su se približavali Viki nestali.