20-godišnjak Izlazi S 27-godišnjakom

Barem je ovaj put bio neproziran, pomislio sam.“Možeš koristiti kupaonicu”, rekla je smiješeći se 20-godišnjak izlazi s 27-godišnjakom. Pitala sam se koliko će proći prije nego što će te pune grudi i mekani bokovi ponovno biti izloženi pogledu.

Možeš li doći ovamo i otključati mi ga? Malo je neugodno", rekla sam. Skinula je šal, izlažući čelični ovratnik javnosti.
Otvorio sam ga i izvukao mali hrpu crno-bijelih fotografija 8x10.dahnula sam. Koliko sam znao, imao je pravo fotografirati, budući da sam slobodno ušao u njegov klub odjeven na način na koji sam i sam se slobodno bavio aktivnostima o kojima sam sada bio šokiran kad sam razmišljao o slikama."Hvala, pretpostavljam", rekao sam."Usput", nastavio sam što sam opuštenije mogao, "jesi li donio ključ za moj ovratnik?""Da, jesam", odgovorila je, "ali postoji jedna usluga koju bih htjela zamoliti u zamjenu.""Što je?"upitala sam, nisam sigurna želim li čuti odgovor."Pozvana sam na večeru u utorak i htjela sam znati hoćeš li ići kao moj spoj?""Pa, zapravo, svaka osoba mora donijeti roba."Riječi su mi duboko pogodile srce i tijelo. Dvaput sam omotala gornji dio, koji je bio širok samo oko četiri inča, oko grudi i, nakon malo muke, uspio ga i ugurati.

Započeo sam ga na lijevom kuku i dvaput ga omotao ispred tijela prije nego što sam ga što čvršće ugurao straga. Možda mi je to bilo prvi put, ali bila sam sigurna da su me barem neki muškarci smatrali zanimljivom kao seksualni objekt. Ja rob nema kontrolu nad time što, ako ništa drugo, smije nositi.

Obično pozove fotografa da napravi nekoliko slika zvjezdanih atrakcija. Okrenuo sam njezin broj i čekao, ne dišući.

Uložio sam nekoliko napora da provučem pramen ukosnicom, ali nisam uspio u svojim pokušajima. Posljednji put kada me Cristina razotkrila u javnosti, praktički golu, prisilila me da prije toga kleknem i ližem joj stopala, vezala me pognutog nad stolom - ukratko, tretirala me kao roba.Što bi večeras tražila od mene?Pretpostavljao sam da ona zapovijeda barem toliko, a vjerojatno i više. Osjetila sam kako mi kraj usjeva iscrtava lijene krugove po leđima i tiho zastenjala..