Izlazi S Naftnim Radnikom

Nadam se da ima dodatnih poglavlja i da će ona zatrudnjeti kao rezultat tate vrućeg kurac. Sara je uhvatila moj kurac i nije gubila vrijeme uvlačeći ga u svoju vruću, čvrstu macu."O bože, tata!"Sara je jahala moj kurac kao da je gladovala od seksa. Njezina je ruka zgrabila moju i polako je premjestila na otvorene hlače.Čim sam osjetio njenu mekanu macu nisam si mogao pomoći i posegnuo sam u njezine hlače. Sjeo sam ispred televizora i nekoliko minuta kasnije moja djevojčica Sara sišla je niz stepenice i ušla u dnevnu sobu. Moj penis je sada bio potpuno uspravan i toliko sam želio voditi ljubav sa svojom prekrasnom kćeri. Moja je ruka našla put do njezine strane gdje sam nježno okrznuo njenu sisu. Stisnuo sam jednu Sarinu bradavicu između palca i kažiprsta zbog čega je dahnula i izvila leđa. Zgrabio sam čizmu, jednom rukom za petu, a drugom za prst, i lako joj izvukao čizmu. Stavio sam njezinu tvrdu bradavicu među zube i nježno je povukao. Nije nosila gaće!Još jednom sam osjetila trnce među nogama.
Njezine su se sise gurnule uz moja prsa, a gornji dio povukao u stranu otkrivajući sve njezine bočne sise i dašak areole provirivao. Dvije do tri minute kasnije Sara je izašla na ulazna vrata uz pomoć mladića. Podigla je jednu nogu u zrak. Otvorio sam vrata auta i pomogao joj da izađe izlazi s naftnim radnikom. Nakon što su bile potpuno otkopčane, raširila je hlače i vidio sam svu njezinu čisto obrijanu macu. Ova priča je puno bolja od gledanja pornića... Vožnja kući bila je u najmanju ruku zanimljiva. Moji su prsti nastavili trljati njezin klitoris koji se stvrdnuo.

Sjela sam i Sara je istovremeno sjela. Moj je jezik pronašao Sarin i podijelili smo meki, topli poljubac.
Plakala je."Ništa", odgovorila je Sara."Trenutno sam tako sretan. Nakon nekoliko minuta čuo sam Saru kako šmrcne.
Samo bih volio da imam tatu da me jebe tako. ugljični datiranje definicija fizika. Sada je bilo pet puta više mladih nego kad sam ostavio Saru.
"Spremna sam, tata!" Sara je uzviknula dok se okrenula i krenula prema Slijedila sam je i primijetila da joj ispod odrezanih traperica viri tračak guzica. Kad ju je otvorila, upalilo se unutarnje svjetlo i gledao sam kako je mirno ulazila u auto.

Stao sam do pločnika kod kuće za zabavu i čekao nekoliko minuta.