Zabavni Kviz Za Upoznavanje

Prilično dobro napisano i vrlo senzualno.. Ubrzo sam se dizao i spuštao bijesnim tempom, jebao sam sebe na ovom čudovišnom dildu. Glava je iskočila, njegov debeli, čvrsti centimetar je nestao. Jako sam uživao - zvuči kao mješavina osobnog iskustva i fantazije.
Spustio sam dildo do svog ulaza i polako ga počeo uvlačiti. Polako sam se počeo dizati i spuštati na dildo dok sam ga rukom držao naslonjen na krevet.
Provela sam nekoliko minuta jednostavno milujući kožu, hvatajući grudi, umočivši prst ili dva ispod ruba grudnjaka kako bih skliznula po bradavici. Ovaj je trajao i trajao, a moji jauci i jecaji su bili nekontrolirani. Prinijela sam ruke trbuhu, čvrstom i ravnom mesu, i polako povukla vrhove oko pupka. Uskoro više nisam mogao odoljeti. Bradavice su mi se u to vrijeme počele stezati, a tkanina njihovih obloga bila je primamljiva.
Moji mišići u kegalnom tonu počeli su raditi kako bi izbacili dildo iz mog rastegnutog kanala. Gledao sam kako su mi inči počeli kliziti iz moje mace i skoro su izašli iz vida. Najprije sam u svaku stavila po jednu dojku, lagano milujući prstom po rubu čipkastog grudnjaka ispod svoje bluze.

Glava mi je pala natrag na vrata dok sam temeljito masirala prsa. Pogled u ogledalo rekao mi je da sam zakasnila - osmijeh na licu mog muža rekao mi je da je bio tamo dovoljno dugo da čuje što radim, a deblo u njegovim hlačama govorilo mi je da još nisam gotova.komentari i povratne informacije su PUNO cijenjeni, to je jedini način na koji znam je li dobro ili ne. Sada spreman, skočio sam malo više na krevet kako bih mogao vidjeti pod boljim kutom, sagnuo se jednom rukom i raširio usne zabavni kviz za upoznavanje. Kad je glava stigla do ulaza, stisnuo sam zube, znajući da će me šira glava opet rastegnuti. Smiješeći se, oslonila sam se na jedan lakat i donijela metak u središte. Zgrabio sam bazu i počeo je kliziti unatrag, polako da se tijelo prilagodi. Do sada sam redovito i glasno stenjao, a bokovi su mi se pomicali kako bih se prilagodio alatu koji je zahvatio moje tijelo. Međutim, nije bio i nisam više mogao čekati. Pokraj moje komode bilo je ogledalo, a s obzirom na to da se moj suprug i ja volimo gledati tijekom seksa, već je bilo savršeno postavljeno da mi pruža pogled na moj krevet. Volio bih da mogu biti njezin dildo id jebem njezinu macu dok je ne razdvojim kurac u ruci radije bih imao kurac u njezinoj sočnoj mački napaljeni muškarac. Odlučivši da je metak trenutno malo previše, povukao sam ga.
Osjećaj je bio izluđujuće blag, baš onako kako se volim zadirkivati. Kako je sve više moje smjene bilo poništeno, rubovi su se počeli razdvajati, dajući mi poglede na vlastito kremasto meso ispod. Gurnula sam prst posljednji put prije nego što sam posegnula za dildom i lubrikantom.

Vratio sam metak u svoju macu i prislonio ga na dildo. Znao sam da je film počeo tek u 7:30, a bilo je tek nešto poslije 8, tako da sam imao najmanje sat i pol vremena za sebe. Kad sam ušao unutra, zatvorio sam vrata za sobom naslonivši se na njih. Naslonila sam se, podigla bokove i zakačila prste u trake na gaćicama.