Najjeftinija Aplikacija Za Upoznavanje Indije

Bez obzira na to, Charlie također mora spasiti svoj ponos i učiniti da izgleda kao da je dobro trgovao. Morao bih smisliti nešto ekonomičnije. Pokazao je nekoliko drvenih vagona."Oni su pripadali prodavaču zmijskog ulja koji je uhvaćen kako se petlja sa ženom drugog muškarca.
Budući da je naš dan počeo rano, još je bilo relativno rano kad smo pobjegli.. Formica i metalne površine bile su puno čišće i lakše ih je tako održavati najjeftinija aplikacija za upoznavanje Indije.
Bile su savršena suha životinja za ono što sam imao na umu. Bilo je očito da se ni o jednoj kamp-kućici nije pazilo."Prilično su prašnjavi. Zaustavili smo se i skladištar nam je pomogao utovariti ženske kupnje. Kad sam se sljedećeg jutra probudio, moje su žene bile srdačno stisnute oko mene. Dok smo završili, cure su odvozile sve četiri ekipe i sve četiri su bile svježe obučene dosadna panda izlasci tijekom karantene.
Dao sam im nešto novca za kupovinu i podsjetio ih da ćemo se toga poslijepodneva vratiti na ranč. Rekao sam mu da želim sve popravke obaviti danas ako je moguće, ali možda neću otići prije sutra jer moram dogovoriti drugog vozača. Rekao sam mu da ide naprijed.

Mislio sam da bi ti keksići trebali biti licencirani - bili su toliko dobri da su stvarali ovisnost. Pitao sam se kad si namjeravali su tražiti da vide dionice."Morao sam pokriti svoje neznanje o načinu na koji je paket aranžman opisan u ovom trenutku. Toliko o današnjem pronalaženju vozača... Glavu mu je krasio ogroman šešir. Dok sam razgovarao s njim, utvrdio sam da Charlie nije 'frajer', već vjerojatno pati od opsesivno kompulzivnog poremećaja. Jadno dijete je bilo jako razočarano što ne može voziti pa sam mu rekla da imam mnogo važniji posao za njega. Samo stisak ruke i naša riječ jedno drugom. Pomagao bi i pri vezanju i odvezivanju.

Dodaci su bili opremljeni svojim čepovima za lakše nošenje, a zatim dva bili pričvršćeni za stražnji dio svakog vagona svojim olovnim užadima kao rezervnim dijelovima.