Okcupid Speed Dating

Nije ga nigdje vidjela i pitala se je li izašao van popušiti.Ženska soba nalazila se u stražnjem hodniku društvenog doma. Oboje su plesali s raznim drugim ljudima i povremeno su se okupljali kako bi dotakli bazu. Budući da je bila autsajderka, Rachelle je mislila da je to glupo i djetinjasto, ali voljela je svog muža pa se složila s planom. Nisam baš uživao u priči, ali dajem peticu jer je – u svakom slučaju meni – istina.. Ali ja sam gadno pretukao svog tatu i rekao mami da ću i nju izudarati ako išta kaže jer zna kakav je on. razmišljati?"- upitao je, duboko joj se zagledavši u oči. Budući da je bio petak navečer, većina ljudi ostala je dugo poslije ponoći.
Do sada je griješila, ali je bila strpljiva. Polako je njezin lizač podigao glavu između njezinih nogu i sa zlim smiješkom rekao: "Valjda si me uhvatio.

Rachelle se nagnula i poljubila ga govoreći: "Mislim da je to savršen plan. Dale se to nasmijao kao bezopasnu. Nakon 1:00 Rachelle se ispričala od svog plesnog partnera. Noć vještica nije bila iznimka. Ali nije ju lizao – silovao ju je.Činilo se da su sudovi tih godina mislili da je za silovanje kriva žena, pa to nije htjela prijaviti.

Htio ju je silovati, inače bi pokušao neku vrstu zavođenja okcupid speed dating. Rachelle se udala za sve to. Kamion je bio mračan i izoliran pa je znala da će moći raditi što god žele bez prekida. Stvari su počele tek u 10:00 jer je većina sudionika imala djecu i prvo su morali završiti cijeli dio večeri. Ubrzo mu je bila zamazana u rukama dok je savijala leđa za još više djelovanja jezikom.
Nikada se nije mogao zasititi i dok mu se prepustila, polako je vodio ljubav s njom sve dok oboje nisu eksplodirali u umnim orgazmima brzi izlasci u istočnom predgrađu melbournea.