španjolske Stranice Za Upoznavanje Na Engleskom

Phil postavlja desni dlan kako bi zapriječio pogled na njezinu mačku. Phil nikada nije trebao napraviti analnu igračku veću od XXL.
Kindra želi vibrirajući niz analnih perli. Na pola puta i još uvijek osjećam da bi moglo ići dalje.
."Phil stavlja ruke na stol na kojem je upravo bila Kindra. To je tipičan opseg anusa osobe koja nije sasvim opuštena ili je nova za igru ​​zadnjice. Phil prilazi Kindrinoj guzici. Zatim, sa svježim rukavicama na sebi, on ponovno podmazuje vanjsku stranu Kindrine rupe. Kapljice soka okružuju otvor.Čim dildo zavibrira, iz Kindre izbija više tekućine i pada na Philovu golu ruku. Drugi je niz od dva tuceta perli sve većeg promjera. Jedna igračka je dugačak konus za mjerenje opsega sfinktera. Kindrine noge zatvaraju se dok se pritisak oslobađa iz unutrašnjosti njezina šupka. To bi odgovaralo standardnoj veličini XL."Da, jesam. I to je izgled njegovog kuraca. Phil objašnjava da je opseg mjerenja, on će odrezati manje perle i započeti niz zrna nečim što bi trebalo biti uzbudljivo.

Phil stoji ispred Kindrinih očiju i pokazuje joj komadiće koje će umetnuti u njezin anus kako bi procijenio veličinu i udobnost. Igračka s perlama ima 24 žarulje veličine od XS do XXL. Već je uspravljen i osjeća kako ga pritiska tkanina njegovih hlača španjolske stranice za upoznavanje na engleskom. Njezini okrugli bokovi i glatka kremasta koža privlače Philovu pažnju. Vene, glava. Nije da u tome nešto nije u redu!ha ha. On se slaže. Oči su joj zatvorene, usta otvorena, disanje je meko, ali brzo. Kada je dildo uklonjen, perle lako izmiču.
Naginje se na stol koji joj je točne visine. Phil and Ricks' nalazi se iza neoznačenih vrata iznad banke.

Phil kimne Kindri i navlači rukavice od lateksa. Phil upisuje u svoju kožnu knjigu.