Reddit Zabavljanje S Nekim Invalidom

Zauzvrat, imat ćeš čast posluživati ​​moj zgodni kurac i primati svakodnevne darove moje ukusne sperme.
Prljava kučka priča kao razuzdana kurva ovisna o (mojem) kurac. Ovo ponavljanje dokazivanja i kažnjavanja moglo bi potrajati neko vrijeme, dok ne budem zadovoljan. Izvan toga je avantura koju mogu iskovati samo sa svojom ljubavnicom iz snova, kada otkrijem izvor njezine bezvrijednosti. Iznio sam svoju lutku za silovanje. Tu je i maskara, parfem Baby Love Soft, lažne trepavice, sjajno ružičasto jailbait sjajilo za usne i grimizno-crveno, za kasnonoćnu kurvu koju maže po svom lijepom sjebanom licu. Nemoćna žena je najseksi. Moja ljubavnica iz snova će kleknuti u toplesu, okrenuta prema toaletnom ogledalu, da vidi kakva je besramna drolja.
Kada se to dogodi, naravno, moj ljubavnik iz snova kaže: "Hvala gospodine (ili tata), mogu li dobiti još jedan?"Ako sam velikodušan, da, ako ne, zauzmite položaj i još malo trenirajte ta usta reddit zabavljanje s nekim invalidom. Prve lekcije su najteže, kad se dogodi neočekivano, ali s vremenom ćeš biti superzvijezda u Crvenoj sobi. Neošišan sam, oko sedam i pol inča, deblji od većine. A kad konačno obliznete usne i osjetite kako vam maca curi, izronit ću iz mraka i dat ću vam svemogući šamar. Ovisno o mom raspoloženju, vaša će zapešća biti vezana iza vas u kožne manžete ili kožne manšete pričvršćene za remene za bedra. U početku ćete biti nervozni, naravno da hoćete, nikad se prije niste bili spremni tako duboko izložiti, strašno je skinuti oklop. To je velika soba s dva mala prozora na oba kraja, skrivena baršunastim zavjesama. Analni čepovi, naravno, i povez za oči kad želim da se izgubiš u mraku. Lako je pronaći bisere sjemena na crnom kad dođe vrijeme da te gledam kako ga ližeš, kao dobra djevojka koja tako očajnički trebaš biti. Tvoj glavni prioritet je briga za moj kurac i jaja, 24 sata dnevno. U Crvenoj sobi, moral je izokrenut, ne treba nam vanilija ovdje, ovo je privatni budoar gdje se štuje bezvrijednost, kao što se mora obožavati moj kurac. Ovo je tek početak. Pet minuta?Deset?Koliko dugo prije nego obliznete usne?U sjeni sam, ne vidiš me kako gledam.
Nadam se da ću do kraja ovih riječi učiniti tvoju vaginu jako mokrom, tvoj klitoris natečen, tvoju jebenu rupu spremnom za kurac, prste, dildo i sve što bih htio staviti u tebe. Joga svakodnevno, dobro jedi, slim fit, sramotim druge muškarce moje generacije. Neću ti napraviti ništa...i sve za mene najbolje aplikacije za upoznavanje vancouver 2019. opis profila za samohrane mame. Brzo zajebavanje, veza za jednu noć, nije ništa više od samozadovoljavanja.Želim istražiti dubine drugog ljudskog bića, fizički, mentalno i emocionalno. Pronađite njezino najkrhkije mjesto i neka mi pokaže svoju neizrečenu želju da bude korištena i zlostavljana kao seksualna muza i voljna jebena igračka.