Parker Pen Dating

"Onda bolje pospremi. "Ti' ti si takva nestašna djevojka!" rekao joj je, hihoćući se dok je skakala i cičala na šamar Parker pen dating. Julie je zagunđala i stenjala protiv njega, boreći se za dah. Mahnula je glavom sve brže i brže i gladno zurila u njegov kurac svaki put kad bi se odmaknula od njega. Zategnuti, baš kao i noge, obrazi su joj bili puni, ali čvrsti. Jednako nevjerojatne kao i njezine noge bile su slatke obline koje su podržavale. "Znaš, mislim da ne mogu čekati tako dugo", prednjala je.
Iskrao je ruku oko struka i odvedi ih do dizala."Mmmmmm. Prošao je prstima kroz njezinu gustu, tamnu kosu, okrećući se da promatra njihov odraz.
Gledajući dolje na hrpu posla, zaključio je da ne bi trebao biti predug. Imao je kratku smeđu kosu i plavo-zelene oči. Ušla je unutra, zatvorila vrata za sobom i izula udobne cipele u prednjem hodniku. Kad ju je odjenula, njezina tamna, ravna kosa spuštala se daleko preko ramena sa samo tragom kovrča, zaigrano se poigravajući s njezinim prsima.
Steveov je, vidjela je, jedan od njih. Kako se osjećaš zbog toga?". Ispustio je hrpu papira na stol, zahtjeving zadovoljstva.
Možda će sve što će učiniti je gledati, stojeći u mraku. Daj mi sekundu da uzmem svoje stvari i možemo ići."Julie je tiho zastenjala kad ju je privukao bliže, a ona mu je željno uzvratila poljubac. Kad su se približili vratima, veselo je mahnula zaštitaru, koji se nervozno nasmiješio i pocrvenio. Ako je zabrinuta za njega, mogla bi nazvati. Pijetao sada u njegovoj ruci, vodio ga je do njezinih čekajućih usana i zadirkivao je gore-dolje.