Križno Datiranje Perom

Ispruživši ruku, pomaže mi da ustanem i podržava me dok se lagano njišem."Jesi li dobro?""Honky-jebeni - dory Sam. Na kraju sam samo uzela staklenku kreme koja nestaje, obrisala je i nadala se da će zadnjih 20 godina iskustva nestati s mog lica. Sve što želim je da se ovaj čvrsti mladi kurac zabije u mene.
Očito vidi moju zbunjenost."Opusti se Stella, šalio sam se."Gotovo sam razočaran. Možda sam u krivu, ali da sam bio momak i bio iza ženke s lijepim iglama u paru Daisy Dukes, s dugim valovitim plavim dlakama, tko se onda okreće i otkriva lice poput Terrahawka?(Proguglaj ako si premlad da znaš, moram li sve objašnjavati?)... Odlučio sam ne kliziti u pad samo zato što sam klizio u srednje godine.
Zamislite poniženje nadobudne plavuše od dvadeset i nešto godina, kojoj su celulit i obješene sise bili anatemski. Priznajem, posljednjih godina sam pustila stvari, nekoliko bora ovdje, nekoliko kilograma viška tamo.
I nisam imao toliko bingo krila koliko ruke leteće lisice. Umjesto da se distancira, Sam me uvlači u svoje prepone."Siguran sam da bih ti mogao osvježiti pamćenje Stell, da to želiš."Ovaj put nema zablude u njegovoj namjeri. Imamo deset minuta u našoj seansi od pola sata.
Siguran sam da ovdje ne postoji politika bez dodira. Sutra u isto vrijeme?""Svakako, Sexy Stella."Daje mi još jedan oštar šamar i odluta. Odleti mi grudva majica. Zamalo se zacvilim dok Samove ruke drže moje tijelo sprijeda i straga držeći moj trbušni trbuh i guzu. On se naceri.– Dođi tati.

Aaaaagghh!"Nemam pojma što do vraga radi, ali nadam se da nikada neće prestati. S druge strane, imaš li pojma koliko jebeno seksi gledaš kad se sagneš?"Stenje dok polako okreće kurac protiv mene."A sada sam valjda otpušten i optužen za seksualno zlostavljanje?"Nagne glavu da me pogleda u oči.
Naravno, tu riskirate da postanete 'ovčetina odjevena kao janje' kako je moja baka običavala njuškati. Ne brijem se, ali podrezujem, pa znam da dolje nije potpuna džungla, ali njegove su oči prve strance koje vide moju vaginu u trideset godina. Dakle, moj prvi sastanak sa Samom je za mokar i jadan ponedjeljak navečer. Moj drugi vrhunac, jedan više nego ikada prije tijekom jednog seksa, tjera mi zube da trnu dok se približava brzinom ekspresnog vlaka.
On će me mjeriti."U redu Stella. Migoljam se u autobusu cijelim putem do kuće, i odlučim da ću sljedeći put dovesti auto.
Gledam vrlo impresivan kurac od sedam inča, prvi obrijani kurac u mom iskustvu."Nagi se Stell. Dođi ovamo."Uzima me za ruku i vodi u stražnji dio sobe. Neće stati, drži me dolje dok mi nemilosrdno žvače muf, prstom mu se uvlači i izlazi iz mog rektuma. Pretpostavljam da mu trebam da dokažem svoju usklađenost. Valjda ću vas ostaviti da prosudite. Ostajući u položaju, širi mi noge i bulji. Za sve krivim svog muža križno datiranje perom.