Izlaziti S Nekim U Braku

Konačno sam čuo kako je Jane ustala iza mene.

Ušutkava te, a mene zabavlja."Dah joj je u ovom trenutku postajao isprekidan, a ja sam sumnjao da će zapravo doći od moje pažnje. Stala je izvan dometa, a s mojom glavom učinkovito zaključanom na mjestu, nisam je mogao vidjeti."Jučer ste me vidjeli u puno kože, ali danas sam odlučio ići malo ekstremnije."Jane je podigla stopalo i pokazala mi seksi crnu kožnu gležnjaču s visokom petom koju je nosila."Znao bih da ti se ovo sviđa čak i bez da te gledam na poslu.

Jane se nacerila kroz svoj jarkocrveni ruž."Sviđa ti se, pretpostavljam?"– Da, moja kraljice.rekao sam. Nije li to slatko?" Uz to je kliznula u mene, koristeći falus koji je sigurno bio veći od onog koji su izvadili ne tako davno. Zakleo bih se da su dildoi postajali sve veći sa svakom ženom. Ipak, ne brini za cipele; one ostaju."o radosti. Imale su i crne čarape i nevjerojatne crne čizme s platformom do koljena s kopčom, sve s oštrim petama. Randi je zatim skočio s kreveta, zgrabio povodac i provukao ga kroz rupu na madracu. Nisam mogao ništa učiniti.
Ponovila je to mojom desnom rukom, ali je dodala dodatni zaokret. Nisam mogao reći je li i ona masturbirala dok sam sisao, ili ju je uzbudio samo rad na nožnom prstu, ali kako god bilo, ubrzo je došla. Naravno, gurnula je otoman unatrag, gurajući svoje dupe prema mom licu. "Oh, imamo ih dosta", rekao je Randi. Posegnula je ispod i uvela moj dvostruki prst u nju. Uz smiješak je počela vući povodac, i tako povukla moju glavu i gornji dio tijela prema dolje. Randi se zahihotao. Jane je promijenila posteljinu, a ja sam bio na madracu presvučenom kožom. Bila je dovoljno mokra da sam klizio unutra, dok je ona dahtala.
I njezina trenutna crna pedikura bila je jednako primamljiva."Zašto mi ne pokažeš koliko ti se sviđa?"Jane je pomaknula stopalo do mojih usta, trljajući nožni palac o moju usnu."Poljubi mi nožni prst.""Sada mi poljubi ostatak nožnih prstiju!"Kliznula je nogom duž mojih usana sve dok nisam poljubio svaku znamenku. Korištenje stopala mi je jedno od najdražih izlaziti s nekim u braku.

Dame su se odmaknule kako bi se divile njihovom ručnom radu dok je Jane napravila još nekoliko slika."Znaš što je najbolja stvar u ovome, dušo? Svaka od tih kopči i kopči skrivena je od pogleda. Još."Sva trojica su se smiješila."A sada, da vidimo kako izgledaš."Jane me obilazila, ispitujući sve što su Donna i Randi učinili.
Randi je stao između mojih ruku. Cijelo vrijeme sam se čudio ironiji da, iako sam imao tu prekrasnu ženu koja sjedi sa svojom vaginom na mojim ustima i piškila u mene, ipak je nisam mogao vidjeti golu, zahvaljujući povodcu koji mi drži glavu i suknji od lateksa.

Bio sam zarobljen i lizao sam njezin šupak dok me nisu oslobodili, s nosom pritisnutim na vrh obraza, moj jedini izvor zraka. Ali kad me Jane okrenula, bio sam oduševljen.
Naravno, s punim ropskim ansamblom, još uvijek sam u osnovi bio zapeo.Čuo sam otvaranje vrata, a tri para ruku pomogla su me izvući iz kombija. I imaš neku vrstu privlačnosti na čudne boje laka također. Činilo se da si se više omestila kad sam nosila više potpetice. Piše, "jebi me ovdje, a strelice pokazuju pravo na tvoj šupak.
Koliko god bila napaljena, stalni pritisak gaćica i suknje značio je da sam bila tek na pola koplja, i prije nego što sam imala priliku ponovno narasti, osjetila sam svoj kurac i jaja ponovno zapečaćene u vrećici. Lezi na krevet i klekni!"Bilo je teško sa mojim petama i vezanim rukama, ali uspio sam."Ne, pomakni se nekoliko centimetara."Mislio sam da se Jane petlja sa mnom, ali sam to učinio. Ne postoji tip na planeti kojeg ovo ne bi napalilo."Mogao sam vidjeti i donji dio nečega što je izgledalo kao kožne hlače, ali tek kada se Jane popela na krevet i koljenima opkolila moja prsa, mogla sam vidjeti što stvarno ima na sebi. Nakon nekoliko minuta osjetio sam težinu na krevetu, a Jane mi je puzala na leđa. Osjetio sam kako su se Donnina bedra stezala i udarila me stalna para mokraće. To je smjestilo njezinu prekrasnu guzicu prekrivenu kožom samo nekoliko centimetara od mog lica. Nakon tri glasna orgazma, Randi je konačno odlučila da joj je dosta, a ja sam pušten. Cijela njegova transformacija je zabilježena." "Sjajno!I nadam se da ste se zabavili s njim, zar ne?Djevojke su se smijale, a ja nisam mogao ništa drugo nego ležati licem prema dolje na krevetu, nepomičan."Sad se presvlačimo za sljedeći dio, može?"Umjesto da ih čujem kako odlaze, čuo sam zvuk skidanja odjeće brzi izlazak danbury ct. Odveli su me u spavaću sobu i gurnuli na krevet, pričvrstivši mi povodac za uzglavlje kreveta.