Muškarac Izlazi Sa ženom Od 90 Godina

Nekoliko dana nakon toga, nakon što smo djecu stavili u krevet, Sarah je bila na računalu i provjeravala svoju e-poštu muškarac izlazi sa ženom od 90 godina. Sljedeći dan, bio sam u svom uredu i radio na ocjenjivanju radova, kada sam dobio e-mail poruku od Sare.
Nadam se da neće ispasti psiho", dok su mi misli o Glenn Close i Fatalnoj privlačnosti plivale u mislima. Ali ona je rekla: "Pa, samo naprijed i potraži je na internetu i vidi kako zvuči."Sklona sam slanju trenutnih poruka više nego Sarah, koja je imala malo strpljenja za to, pa sam ja bila ta koja je obično uspostavila prvi kontakt s parovima koje smo sreli na stranicama svingera kliše profilne slike za upoznavanje. Naše iskustvo na ovim stranicama, pretpostavljam, bilo je slično onom mnogih drugih. Nakon još nekoliko dana od ovoga, provjerio sam kod Sare da vidim je li se uopće javila Jill. Nismo znali kako će se stvari odvijati s Jill, ali smo mislile da ćemo samo igrati po sluhu i nadati se najboljem. Od početka smo bili vrlo otvoreni da nas zanima samo ona kao par, i da Sarah nije igrala sama, tako da nisam bio previše zabrinut zbog ovoga. Odgovorio sam FunnGrrll, dajući joj naše Yahoo ID-ove i imena i rekao joj da ću je potražiti na internetu. No, kao i drugi parovi, nastavili smo tražiti i slati poruke ženama u nadi da ćemo pronaći neku koju ćemo unijeti u svoj krevet.
Sljedećeg dana pogledao sam je li Jill online, ali je nisam mogao pronaći. Ova je pokazala samo gornju polovicu tijela, koja je bila gola, s velikim osmijehom na licu i sunčanim naočalama koje su joj prekrivale oči. Opet, sumnjala bih da bi većina ljudi pogledala njezino tijelo i ne bi je smatrala baš privlačnom ili seksi, ali imala je izgled za koji sam znao da se Sarah sviđa koliko i ja – ne baš debela, ali vrlo dobro zaobljena sa sjajnim oblinama. Je li spremna podijeliti neke slike?"Sarah je rekla da je Jill trebala poslati neke sljedećeg dana, a kada je to učinila, Sarah je obećala da će podijeliti neke od naših (imali smo samo snimke tijela na našem profilu; pazili smo da ne dijelimo slike s našim licima dok nekoga smo malo upoznali). Nije mi bilo jasno gdje će Jill biti u svemu ovome, jer je Sarah rekla da Jill povremeno voli da je dominira. Ostatak tjedna se odužio dok sam se veselio suboti navečer. Nikada nisam dijelio taj osjećaj sa Sarom, iako sumnjam da je počela shvaćati kako sam se osjećao na temelju mog odgovora na određene priče i videozapise. Imala je prekrasne grudi – prilično velike, ali ne pretjerano, s vrlo istaknutim bradavicama.
Nisam joj se javila nekoliko dana, pa sam je otpisala i zaključila da je nikad nećemo čuti. Imala je isti široki osmijeh na licu, a perspektiva je pružala prekrasan pogled na njezinu guzicu – kao i ostatak nje, lijepo zaobljenu, ne preveliku, ali svakako takvu koju bih volio uhvatiti u ruke i usne. Odgovorio sam na Sarinu poruku, rekavši "Super – kada ćemo se naći?"Na moje veliko iznenađenje, samo nekoliko minuta kasnije, dobio sam njezin odgovor koji je rekao: "Ove subote navečer."Bio sam šokiran, odmah sam podigao slušalicu i nazvao Saru.