Cod Warzone Input Matchmaking

Većinu vremena nisam se radovao praznoj kući. Monique se pojavila iznad stola dok se penjala na stolicu i nasmiješila mi se. Vidjela sam da je Monique neugodno, ali nasmiješila se na Mariahin drski iskaz naklonosti. Mariah je bila druga priča.
Ruka joj je bila mokra i polizala je Ritin mlazni sok s prstiju prije nego što ih je gurnula u vlastitu macu. Rita je pogledala Mariah i vidjela izraz njezina lica.. Sagnuo sam se i uzeo njezinu glavu objema rukama i povukao njezine usne na pola puta niz moj kurac. Mariah je samo jednom susrela svoju pravu braću i bez stida je rekla Misty da misli da su 'kurci'. Monique nije često radila ono što je radila sada. Ona je dobra."Monique se zahihotala. Misty je većinu svog života provela u istoj kući s njima i nisam obraćao pažnju kada je Misty objasnila Mariah da su i David i James imali puno seksa s njezinom majkom, dok je Mick vani zarađivao."Mislio je da mu je brak s tvojom majkom uništen nedostatkom novca. Iznenadila sam se što sam osjetila kako orgazam raste tako brzo.

Nekoliko trenutaka kasnije, Rita je vrisnula i zvuk prskanja tekućine po drvenom podu otkrio je da je Monique postigla svoj cilj. Oni su pljunuta slika svoje majke."U kuhinji se uključio mjerač vremena i ispričao sam se da provjerim večeru.
Sastanak je bio sutra ujutro i Hunter je slao zrakoplov tvrtke da me odveze tamo. Vidjela bih je u prolazu na poslu sve dok ne dade otkaz kako bi dobila dobar posao od gospođice Victorije Hayes, koja je pokazala da je zainteresirana za zapošljavanje Sama zadnji put kad je bila ovdje. Zamolila sam Jasona da Peter dođe u moj ured cod warzone input matchmaking. Upravo tu", Misty je uspravno sjela i zgrabila rub stola dok je počela grčevito pulsirati.
Mariah je bučno gurnula jezikom u Mistynu mačku. Preuzela je Kayinu ulogu u našim svakodnevnim šetnjama od dizala do mog ureda. Odmah sam preuzeo poziv i rekao: "Dobro jutro, Hunter."Budući da je poziv stigao na moj uredski telefon, a ne na mobitel, znala sam da će Hunter biti sav posao, ali nije online upoznavanje u Pragu.

Bar sam mislio da je to odsutno. Mariah je povukla lijevu stranu koliko je mogla i moj je kurac iskočio i udario je po licu. Misty se oporavila od orgazma i iako je mogla reći da sam ja sadašnji primatelj Mariahine čari, nagnula se u stranu kako bi mogla vidjeti kraj stola. Ona je Ritina kći i hm... Imao sam u pozadini da ću sljedeći put kad budem morao pregovarati o ugovoru s njezinom tvrtkom da mogu imati posla sa Samom, a možda i s oboje.
Na putu je Rita šapnula: "Tako mi je žao zbog Samanthe. Nije bilo načina da Rita ili Mariah znaju da Misty, Monique i ja imamo seks. Svi smo znali zbog čega je dolje na podu.