Lezbijski Izlasci U Salt Lake Cityju

Mrzio je sve one muškarce u blizini njegove žene i trebao ju je odvojiti od gomile koja je jedva čekala da je upozna.

Čak ćeš i mirisati na mene. Htio ju je ugristi i obilježiti.
Zarobio joj je usta i posjedovao ih. Možeš završiti srednju školu online i ići na fakultet na taj način. Pa je dodatno radila teško u tome. Sve kuće su bile lijepo uređene i dobro održavane. Mogao bih to učiniti kad se vratimo kući ali... u redu tako.
Odjednom se spustio do njezinih bradavica lezbijski izlasci u Salt Lake Cityju. Zaustavili su se do ove ogromne vile s velikim dvorištem punim djece.
Alfa znači da sam ja vladar čopora. Djeca su potrčala svojoj budućnosti-alfi, sretna što se vratio. Ljudi bi samo pretpostavili da sam te ukrao usred noći ili se ne brinem pravilno o tebi.
Ali vidiš li ovog čovjeka ovdje?"Pokazala je natrag na Storm."On je velik i jak i odnijet će te odavde bez obzira htjeli vi ili ne."Storm je koristio svoj račun za brzu dostavu u visoko sigurnosnu ustanovu. Bila je zadivljena svime što je upravo naučila. Izjavio je preko glasa u glavi vičući 'MOJA!'Sunny je htjela pitati što je time mislila, ali je bila sigurna da sada nije vrijeme."Možeš li me povesti sa sobom? Znam da ne bih mogao pratiti, ali želim istraživati."Storm je znala da će biti sigurna u šumi zbog polja sile i patrola koje je vršio čopor. Pokušat ću sve objasniti i biti jednostavan kao može biti."Pokušat ću početi ispočetka. Moj prekrasan novi život s mojim prekrasnim muškarcem. Jednom je sve bilo u redu za Sunny novi život je pred njom i puno odjeće i obuće, ali imala je i mučninu u trbuhu. "Vratit ćeš se sa mnom, Sunny Rae, i to će ti se prokleto svidjeti." Pomisao da je izgubiš učinila ga je nervoznim i više nego malo ljutim.
Na kraju je bilo kao u zatvoru, ne bi se mogla odjaviti dok ne završi šestomjesečno liječenje. Svaki ima svog vođu.