Brzi Izlasci U Kolumbiji Medellin

Moja mama je učiteljica u osnovnoj školi, a tata župnik u jednoj vrlo uglednoj crkvi u našem gradu. Nakon videa koje sam gledala sinoć, bila sam prilično sigurna da to želim raditi sa svojim tatom i braćom, ali imala sam još pitanja i za mamu. Imala sam 5,7 i imala sam 120, vrlo lijepog oblika. Nikad se nisam ovako poljubio i zastao mi je dah dok mi je tata jezikom pustošio po ustima. Sjeli smo u dnevnu sobu i mama je počela."Hm, Ciara, hm, pa, znaš da volim djecu."Bio sam zbunjen ali sam kimnuo. Bio sam izvrstan učenik i trebao sam završiti srednju školu kao diplomirani govornik. Sve o čemu sam mogla razmišljati bio je tatin poljubac i kako će mi učiniti ono što tata na videu radi svojoj kćeri. Pogledala me u oči dok je pitala: "Biste li mi bili voljni pomoći s ovim?"Pogledao sam je s pitanjem u očima."Pomoć s kojom mamom?"Nasmiješila se: "Ne mogu više imati bebu, ali ti možeš, draga moja. Nisam čula ništa od toga dok sam gurala hranu po tanjuru brzi izlasci u kolumbiji medellin. Možda to mislite jer sam bila tako dobra djevojka da sam bila ružna i izgledala kao knjižničarka, ali prevarili biste se. Imala sam 18 godina i nikad nisam poljubila dječaka iako me je nekoliko pokušalo poljubiti. Pokušao sam se koncentrirati na španjolski, ali misli su mi stalno lutale na nadolazeći razgovor s braćom.

Poslije sam se osjećao dovoljno opušteno da konačno zaspim. Ako su moja braća primijetila moju nervozu, nikad nisu progovorila ni riječ.
Ustala sam, istuširala se i obukla, a zatim sišla dolje. Imala je samo 5,1 i imala je sreću da je imala čak 100 kilograma. Imao je 6,2 godine i crnu kosu i blistave plave oči. O moj Bože!Bilo je to nešto najnevjerojatnije što sam ikada vidio.
To je bilo tako pogrešno i protivno svemu što sam ikad smatrao ispravnim i normalnim. Vaš ujak Ben je liječnik, a on je moj brat, tako da će ovo držati u potpunosti povjerljivo."Zatim je upitala: "Znače li ova pitanja da to želite učiniti?"Sramežljivo sam kimnula: "Mislim da jesam. Ona me rodila i pravo je čudo da sam preživjela, ali su mojoj mami morali hitno operirati histerektomiju i odmah joj krenuti na zračenje i kemoterapiju. Znao sam da će učiniti sve za mene i ja bih sve učinio za njih.