Savjet Za Upoznavanje Brucoša U Srednjoj školi

Nakon trenutka uspjela je uzeti njegov kurac skroz u grlo i ne ugušiti se. Nadajmo se da će to biti uskoro i da ih neće ubiti kada više ne budu imali koristi od njih ili su se umorili od korištenja. Uopće joj nije trebala suzdržanost ili manipuliranje svojom figurom jer je imala sve prave obline na svim pravim mjestima savjet za upoznavanje brucoša u srednjoj školi. Nije ga sisala toliko koliko je on ševio njezino lice.

Lice joj se spustilo na mjesto gdje nije mogla uspostaviti kontakt očima sa svojim mučiteljima, pocrvenjela je na oba obraza, ali sokovi su počeli teći tako slobodno da su sada počeli curiti niz unutarnje strane njezinih bedara."Na koljenima kurvo."Vođa je urlao na Carlu. Njih dvojicu su naizmjenično vodili i odvlačili do mobilne kućice u središtu kompleksa. Posegnuvši joj između nogu, vođa je okrutno i zlobno zabio prst u njezinu močvarnu pičku. Vodeći motociklisti stali su ispred prikolice i nakon što je George zaustavio automobil na parkiralištu kod nastambi u obliku potkovice, biciklisti su se odvezli do raznih kabina i počeli silaziti sa svojih bicikala. Suknje su joj sada bile strgnute s tijela, tako da je ostala samo u čarapama, grudima i štiklama. Vođine ruke zgrabile su šake Carline kose i počele gurati njegove bokove u suprotnom ritmu Carlinim glavama. Kao da ih je desetak biciklista koji su ostali na svojim biciklima na stražnjoj strani čopora, vozili okolo i zauzeli položaje ispred auta. Vođa se okrenuo prema Carli koja je klečala."Sad to popuši kurvo, a ako odlučiš postati pretjerano agresivna ili koristiti previše zuba, Mule će samo odrezati kurac i jaja tvojim muževima i nahraniti ih psima. Georgeova se glava odbila od suprotnog ramena i Mountain ga je raširila preko lica dok mu se glava vraćala uspravno.

Otkrila je da se nakon samo jednog trenutka njegov prljavi okus smanjio i postao više samo okus muževnog mirisa. Ta je pomisao izazvala grčenje Carline mace i smočila. Izgledi da će je ovi okrutni muškarci silovati i iskorištavati ju je uplašio, ali ju je donekle i uzbudio Ribe zalaze sa muškarcem škorpionom.