Datum Isteka Prepakiranih Tekućih Lijekova S ​​jediničnom Dozom

Na njegovom mjestu bila je mala žarulja. Travis je otišao spavati. Opet je gledao porno filmove.

Od sada ćeš mi svaki dan sisati kurac." Sam je ušao u Debbieina usta čineći istinitim sve što joj je rekao. Tities se ispravio u glavi.

I volim svaki trenutak! "Ti si sada bimbo navijačica, Travis. Bila je vrlo vidljiva kapljica predsperme koja je curila.

Sam ga je primijetio."Vrijeme je za nastavak eksperimenta Travis."rekao je Sam. Travis je blistao od ponosa. Njezine nove bradavice trnule su od zadovoljstva.
Njegov debeo penis raširi Debbieine nove usne za mačku, njegov obujam rasteže njezinu novu vaginu, svaki potisak rasteže je i ispunjava je, uranja sve dublje i dublje. Želi osjetiti kako se njegova vruća sočna sperma slijeva niz nove sise! Molim te, svrši za mene, Gospodaru! Počinjem se grcati zbog njegove pulsirajuće muškosti... Jesu li mu trebali?Jesu li uopće pripadali njemu?Zar ih Sir nije posjedovao?Köln je ispunio zrak. "Čekao sam tri duga dana da preoram taj tvoj himen Debbie. Gospodarov penis je stršio gore, pozivajući Debbie da ga uhvati, da osjeti njegovu čvrstoću. Travis se ne bi mogao svađati sa Samom čak ni da je želio.
Travis je čuo zloban smijeh."Napaljena mala drolja, zar ne?"začuo se Samov glas."To sam ja, zar ne?"upitao je Travis. Nije se mogao sjetiti datum isteka prepakiranih tekućih lijekova s ​​jediničnom dozom. Tajice na koje bi se svaka žena ponosila. Pomilovao je Travisove kravate i protrljao mu novu kvrgu. Bila je hipnotizirana i uplašena u isto vrijeme. Travis je znao da bi ga potpuno zaopao da je bio u mački, ali nije. Probio se pri prvom udarcu. Majstor se nasmiješio prema Debbie i zgrabio ima sise. Znao je da ne može svršiti bez Sirova dopuštenja."Travis, sad sam odlučio da imaš kravate kao jebena lutka. Sam je to puno radio.