Lucknow Besplatna Stranica Za Upoznavanje

Najlogičniji odgovor bio bi da mu je alkohol već odvojio um od logike. Konačna slika također ga je oduševila, slika njegove ljupke supruge s jednim kuracom na čelu i jednim na oba obraza.
Ako dopustim tim dečkima da svrše sve u meni kao što si ti učinio njihovim ženama."Jamalove su se oči raširile."Ne brinite, nisam im to rekao. Nije mogla ni otvoriti oči, ali se mogla nasmiješiti i isključiti kameru."To jebeno..." Jamalove ruke su se stisnule u šake dok je zurio u slike svoje žene. Tiho se uputio u spavaću sobu i ušao unutra. Prepun pogrešaka (na vrhuncu ili zavirivanju)?"Opet je pogriješio, bio je virus.
Mislim da nije postojao niti jedan trenutak u kojem nisam imao kurac u ustima. Kurva. Pet godina braka i niti jednom mu je bilo dopušteno da je uzme analno, ali ovdje je uzela tri kurca u jednoj noći. Nije se imalo smisla pretvarati da je još uvijek uzrujan, ne samo da nije imao pravo, nego su slike bile nevjerojatne baš kao što ona priča."Nastavi.""Oh, ja ću muthafucka."Zgrabila je svoju sliku pognute glave i podignute guzice."Vidiš li to? Vidiš onu malu djevičansku usranu rupu? Nikada nije bio kurac u toj rupi."Ovaj put je podigla još jednu sliku s jezikom koji joj je gurao otvor. Svjetla su je ipak probudila i sjela je uspravno puštajući pokrivače da joj padnu s grudi."Dobili ste e-poštu, zar ne?"Nasmijala se."Jesi li ozbiljan? Misliš da ne znam?"Zoey je posegnula do svog noćnog ormarića i izvukla paket slika i bacila ga u njega koje su se otvorile i raširile po podu. Svaki put kad su me pustili da se popnem na zrak, molio sam ih da pojebaju moju usku malu macu."Zgrabila je svoju sliku na kojoj sjedi na kurac, obrnuta kaubojka kako bi se mogla suočiti s kamerom, s kitom u ustima."Naravno da ih to nije spriječilo da me natjeraju da sisam. Nisu mogli svršiti u moju macu i trebale su biti slike. Jamal je samo bacio pogled na nekoliko fotografija, ali nije ih trebao pogledati da bi znao što su. Naravno, mislim da se ne bi okrenuli sve ovo čak i da sam se upravo pojavio i tražio da se pojebem."Rekla je pokazujući samoj sebi lucknow besplatna stranica za upoznavanje.

Zadovoljan da je sve u redu na svijetu, Jamal se preselio u kompjutersku sobu i otvorio svoj račun e-pošte. Umjesto toga, uletio je u kuhinju i natočio si šalicu ruma. Onda sam se spustio na koljena i dopustio sam im da me iskoriste. Njegova žena je spavala u njihovom krevetu, njezin oblik izvrsno ocrtavan crvenim satenskim plahtama. Jedna koja mu je privukla pozornost bila je Zoey koja je pokušavala progutati dva kurca u isto vrijeme. veliki i loši, nećeš jesti nikakvu macu jer su mi ovi bijeli dečki pojeli guzicu i znaš nešto?"Zoey je oblizala usne."To sranje je bilo tako dobro." Sljedeća slika bila je kurac u njezinoj guzici."Pustio sam tim dečkima da me izjebu.

Jamal se više uopće nije ljutio, samo se uzbudio pri pomisli da je njegova žena tako temeljito iskorištena. Želiš znati kako je završilo.

Na fotografiji nije mogla ni oči otvoriti ali se smiješila. Nije poznavao pošiljatelja, a ni naslov mu nije baš zapeo za oko. Mijenjala je posteljinu dok ga nije bilo.

To je bilo lako, jednostavno smo postavili hrpu digitalnih kamera da se pale svakih nekoliko sekundi. Koža boje mliječne čokolade i jednako glatke, pune, slatke usne koje su se činile savršenima za ljubljenje, ali su zapravo stvorene za nešto drugo. Nije bila arogancija kada je izjavila da može imati bilo kojeg muškarca kojeg želi, to je bila samo iskrenost."U svakom slučaju, počeli smo i rekao sam im pravila. Skoro.
Sve slike su pokazale kako su joj oči zatvorene dok je grcala i pljuvačka joj je prekrivala lice i spuštala se do grudi. Još uvijek je silazio iz sjaja jebanja jedne od susjedovih žena."Mora da je nešto u vodi."Razmišljao je pokušavajući shvatiti zašto su sve žene koje su živjele u Hillsu bile tako prokleto lake. U jednom je bila naopačke i s muškarcem toliko u grlu da joj je nos bio skriven njegovim skrotumom."Izmjenjivali su se, vjerojatno pola sata prije nego što su zaključili da sam dovoljno molio."Zoey se nagnula naprijed i nacerila."Tako je, molio sam te bijelce da mi lupaju po mačkici. Ovo je stvarno grozno. Zatim još dva.Čak i bez lica, Jamal je znao da je mislila da su se rotirala."Čak sam i popušio te dečke nakon što su me pojebali u dupe."Nasmijala se."Znam što želiš znati o medu. Čak sam te nekoliko puta duboko grlala, ali ovi momci su me pojebali."Skliznula je iz plahti i uzela nekoliko slika.