Stranica Za Upoznavanje Kako Biste Pronašli Ljubav

A onda je prestala struja i bilo je tiho i mračno. Bila je na leđima, dahtala i zurila u stropni ventilator. Dok su posljednje kapi curile iz mog kura, pustio sam njezino dupe i potonuo na krevet kao da sam upravo završio 12-satnu smjenu u rudniku ugljena.

Davno sam se odrekao svake suzdržanosti i muških stigmi i vrištao sam pri svakom udaru. Sviđa mi se kako je bio realan, neugodan dio. Jednostavno je bila usidrena u meni, dopuštajući da me obim njenog remena rastegne. Stenjala sam svakim centimetrom.

Mali krugovi ili ovalni ili neki prokleti oblik, ali njezin remen nikad nije odlutao što je moguće dublje. I tu preuzimamo našu priču.

Grickala je prokletu usnu kad me uhvatila kako gledam. Ispružio sam ruku natrag i petljao po njezinom članu."Želiš pomoći, gurni guzicu gore."Potapšala me po leđima.

Moja greška je bila što sam mislila da je gotovo. Drugima, hvatam je za rame radi boljeg utjecaja. Uzela je šaku moje kose i vratila je naprijed, a zatim gore. Zaboravio sam da uopće postoji stranica za upoznavanje kako biste pronašli ljubav. Njezina je ruka slalomirala gore-dolje po mom kurac brzinom kojom me je poševila.nisam mogao razmišljati.

"Uključen si."Suptilan potez poslao je udarne valove u moje nožne prste i otežano disanje. Poznavao sam samo jednu ženu koja bi bila zainteresirana to isprobati - ali nažalost to nije trebalo biti.
Svaki grč. Leptiri su se kovitlali."Pa, ispuštaš zvuk.
Napokon sam smogao snage da se podignem iz ljepljivosti. To je pozicija u kojoj smo bili kada smo došli u ovu situaciju.

Zauzeo sam više S položaj na svojoj strani i pokušao učiniti svoje dupe što je moguće prijemčivijim. Ali stvarni rezultat bio je daleko veći.

Nagnuo sam se prema unutra i dok je moj kurac prodirao u nju čuo sam one dvije riječi koje nijedan normalan tip ne želi čuti."Pogrešna rupa!"- viknula je Maya s mješavinom iznenađenja i nelagode."Pa, jebote, izvadi to! Što je s tobom?"Pretpostavljali smo kako smo planirali i ostvarili svoje ciljeve.