Azijska Društvena Mreža Za Upoznavanje

Osjećao sam se tako dominiranim ogromnim penisom dok sam tamo ležao. Nakratko je izvadio kurac i usmjerio mlaz pravo na moj šupak.

Počela sam se grbati u krug kako bih ga dodatno stimulirala. Debbie je moja draga prijateljica i neki dan smo razgovarali i pojavila se tema o menadžu. Legao je na mene, odmarajući se, dok sam mu svojim šupkom masirala kurac.

Molila sam ga da prestane, ali umjesto toga je posegnuo prema dolje da mi protrlja klitoris. Cijelo vrijeme dok je dolazio, stalno me snažno udarao svojim ogromnim kurac. Većina muškaraca bi već odavno izgubila svaku kontrolu u tako čvrstom otvoru, ali on je imao izdržljivost. Polako je gurao kurac o moj šupak, istezao me do maksimuma, ali još uvijek nije bio u meni."O moj Bože, Becky", dahnula sam."Previše je jebeno velik! Ne mogu to podnijeti.""Drži se dušo", gugutala je.– Skoro je stigao.

Kad sam došao, intenzitet je bio zasljepljujući. Moja pička i šupak su snažno pulsirali dok je zakopao svoj kurac u moje dupe do balčaka i počeo ga vrtjeti u krug dok mi je trljao klitoris.
Bio je tako duboko u meni i polako, osjećala sam kako postaje sve deblji i tvrđi. Pička mi je bila mokra i dok sam posegnula za trljanjem klitorisa, Becky mi je nježno maknula ruku i počela me milovati azijska društvena mreža za upoznavanje. Konačno sam se srušio u gomilu stenjajući i drhteći preslab da bih se pomaknuo.
Sve je dublje ulazilo u moj šupak dok nisam bio siguran da imam gotovo sve."Poznajem ljubavnika, ali izdrži. Pustio sam svoju ženu da je pročita prije nego što je sodomizirao svoje žene ljuljajući se tijekom godina, nitko nikada nije požalio što ju je izgubio. Bio sam zadivljen snagom injekcije. Njegov veliki penis pumpao je duboko u moj šupak – nisam mogao vjerovati koliko sam dobivao.