Dating U Značenju Glagola

puno toga mi je na umu."rekla sam dok sam uzimala žlicu hrane i gurala je u usta. Zapravo, nikad se nisam osjećala ovako ugodno s tipom."Carey me pogledala sa zlobnim malim osmijehom: "Samo mi reci da kad poželiš drkati, ja ću napustiti sobu."Rugao sam joj se i bacio se da je zaigrano zadavim. Bilo je to u lijepom susjedstvu i upoznao sam puno dobrih prijatelja zbog toga gdje smo bili. Preskočila je sa svoje strane kauča i sjela uz mene dating u značenju glagola. Uz iznenadnu promjenu u emocijama, Carey je gurnula glavu natrag u hladnjak."Želiš li nešto dok sam ja ovdje?""Pivo."Odgovorila sam dok sam uključivala televiziju i polako surfala po brojnim kanalima koje smo imali."Reci molim."Rekla je glasom pomalo prigušenim bilo kojim zalogajem hrane koji je našla stavljenom u usta. s obzirom da sam muško i sve."Rekao sam nadajući se da riječi koje su mi napustile imaju smisla. Duboko sam udahnula i oprao me miris Careyja. Nepotrebno je reći da se djevojka nije zadržala na drugom spoju.

Spustio sam pogled na svoj tablet i pregledao neki rad koji sam postavio slobodnom fotografu. Nacerila sam se od uha do uha: "Zvučalo je kao da ste sve riješili.""Oprosti, Carey."rekao sam s onoliko iskrenosti koliko sam mogao skupiti. Bilo je nešto sijede u njenoj nekoć crnoj kosi. Izvukao sam nekoliko stvari koje nam je majka ostavila za jelo. Nasmiješila se i pokazala mi komadić riže koji se zaglavio u patetičnom pokušaju dlačica na licu."Hvala."Carey se okrenula i vratila jelu dok je gledala televiziju.

Kimnula sam i bilo mi je drago da stalna dijeta povrćem na koju me je mama stavila zapravo isplaćuje dividende. Tempo njezine druge ruke počeo se ubrzavati.
Zurio sam u nju. Njezino maleno tijelo seksualno se kretalo. Bilo je odškrinuto. Rekla je dok je pokazivala na svoju jaknu sa štapićem celera i vragolasto se nasmiješila.

Dakle, uz zahtjev za nekakvim dlačicama na licu, odlučila sam pokušati malo izrasti. Smještena sam. Siguran sam da je futon unutra sve neudoban."Carey je prestala žvakati svoje povrće i pogledala me."Stvarno?""Je li privatnost za mene ili je stvarno za tebe?"upitala je sa smiješkom na licu."Za tebe."rekao sam dok sam sisao još piva."Nemam što skrivati. Ja sam velika djevojka. Znaš... Gledao sam kako se njezin savršeni mali stražnji dio zavodljivo pomiče dok je hodala.