Razvijanje Zdrave Veze Za Izlaske

Povukla sam suknju dok sam čekala vani da tata otvori vrata. On je bio moj Dom, a ja samo neka kurva. To će biti dobro", zastao je, a zatim je povikao: "Mandy dođi ovamo."Oči su mi se raširile, zašto je tu, pitao sam se."Mandy će me gledati kako te kažnjavam.
Bio sam prilično siguran da je to tatin način da se uvjeri da sam dobro. Popravio sam si palačinke od banane razvijanje zdrave veze za izlaske. Sljedećeg jutra probudio sam se s tatinom porukom."Kurva: Sinoć si bila adekvatna, ali moja slatka Mandy te nije trebala vidjeti kako plačeš.
Tata je odmahnuo glavom: "Gospođice Mandy, moja beba ne bi trebala koristiti taj jezik, mislim da vam kasnije uopće neće biti zabavno.""Ali tata", cvilila je Mandy, dobacivši mu velike tužne oči."Ne brini dušo, neće biti kao što sam učinio kurvi."Zagrlio je Mandy."Ipak, molim te, zovi je imenom, u redu?"Mandy je kimnula, a zatim me pogledala: "Je li Lori zar ne?""Pa kako stoje stvari s tobom, Lori?"upitala je Mandy naglašavajući moje ime i gledajući tatu sa smiješkom. Neka cura i MOJ tata. Prvi pogodak me natjerao da malo poskočim."Jedan dodatak za drolju koja skače."Svaki pogodak bolje je boljeo od prethodnog i kad sam shvatio da je završio, bio sam tako zahvalan. Trebao me voljeti."Dobro, mrzio bih te se riješiti kad se moja kuća tako očajnički treba očistiti."rekao je tata."Nema više slobodnog govora kurvo."Zastao je: "Je li vam ostatak dana otvoren?""Savršeno, Mandy i ja idemo pokupiti njezine torbe i osigurati skladišnu jedinicu, jer će ona ostati sa mnom dok se ne preseli, ili dok se ona i ja ne preselimo."Tata se nasmiješio: "Ti ćeš čistiti moju kuću. Brzo sam ustala, spustivši suknju. Dođi u 2 za kaznu. Skidali su se, bio sam siguran. Pitala me može li za sada biti moj jedini seks, a ja sam pristala. Zahihotala se i rekla: "Da, tata."Omot kondoma je razdergnut, a onda su gunđanje i jauci postali sve glasniji.
Izgledala je slatko u jednoj od tatinih starih majica. Neka požali što ju je izgubio kao svoju bebu.