Razlika U Godinama Pravila Izlaska

Bez riječi, Catherine je ponovno počela dizati moj kurac, izmjenjujući ga između lizanja i sisanja i pomicanja rukom gore-dolje.
Tu traka staje. Morate imati 18 godina da biste pročitali ovu priču, znati čitati erotiku u svojoj zajednici, nemojte biti uvrijeđeni njenim sadržajem...bla bla, ostalo znate razlika u godinama pravila izlaska. Zastupao ju je konkurentski agent ovdje u gradu, Bill Garrett. Učinila si pravu stvar Catherine", rekao sam, smiješeći joj se "Sada bi trebao ići kući i čuvati se vaše bebe."Vrpoljeći se u stolici, Catherine je izgledala pomalo nelagodno i više nego malo udaljeno, izgubljena u vlastitim mislima."Catherine?"Rekao sam, pokušavajući je probuditi iz omamljenosti u kojoj se nalazila. Počeo sam udarati o nju sve jače i jače dok se konačno nisam mogao kontrolirati još dugo."Catherine", dahtala sam "Svršit ću. A budući da me ne zastupaš, nije kao da miješamo posao sa zadovoljstvom. Nisu bile prevelike, a grudi su joj i dalje bile vrlo živahne i uspravne, unatoč tome što je upravo dobila dijete.

Ovo neće biti dobar dan. Buka našeg snošaja i našeg disanja odzvanjala je prostorijom zahvaljujući ugrađenim zvučnicima. Podrezani V oblik njezina grma bio je uredno oblikovan i mogao sam vidjeti da su joj usne mačkice bile jako uzbuđene. Micheal vjeruje u tebe i tvoju tvrtku, pa nije kao da si potpuni stranac. Hajde da svršimo zajedno", odgovorila je, a njezino prekrasno tijelo se ljuljalo naprijed-natrag dok sam je duboko jebao u dupe."Uuggggnnhhh!!!"Catherine je zastenjala, a ja sam znao da će upravo diplomirati. Catherine me polako gurnula na pod dok je moj kurac još uvijek bio u njoj.
Ali Catherine je radila gotovo sav posao, dok je poskakivala gore-dolje na moj kurac dok sam se borio da zadržim svoje potiske u njoj. Catherine je jezikom polizala što je mogla, a zatim prstima zagrabila ostatak, razmazujući to u sise i prsa.“Hvala na tome”, rekla je nekoliko minuta kasnije nakon što smo se oboje obukli i otpratila me do vrata.“Sigurno ću ti poslati kopiju vrpce”, rekla je namigujući mi dok je zatvarala vrata za mnom. Sada je stajala točno ispred mene i mogao sam osjetiti mošus njenog ženskog mirisa koji mi je ispunjavao nosnice. Nastavljajući spuštati haljinu prema dolje, Catherine je također nosila bilo kakve gaćice. Mogao sam razabrati čak i meke dlačice na stražnjim stranama njezinih ruku, svijetle boje u kontrastu s njezinom savršenom kožom.

Obično gledaju da li se na vrpcama događa nešto sumnjivo, a onda ih samo premotaju i recikliraju za neku drugu noć", rekla je Catherine."Osoblje je bilo ono koje mi je to prvo pokazalo. Nakon što je imao jednu od ovih seansi jebanja sa svojim kurvama, više mu više energije za mene ne preostaje, tako da sam često nezadovoljan. Trzajući ga polako, počela se igrati s mojim jajima u jednoj ruci dok me drugom trzala gore-dolje.