Kako Spojiti Termostat Na Puhalo Peći

Zaustavio sam se na dnu planine i jedna stvar je vodila do druge, a trgovina je saznala da dolazim ovamo i dala mi tvoje namirnice ."Jerry je krenuo prema autu i Abram se na trenutak nasmiješio, ponovno me zagrlio i zadržao do dva i krenuo za Jerryjem.
Volio je to. Osjećao se vrlo slično onoj izreci, 'idi s tokom'.
Ušao sam u njega malo brže i posegnuo dolje i držao ga kad je ulazio i izlazio i stisnuo ga u pravo vrijeme. Moja se vagina jako približila njegovom međunožju i bila sam prilično impresionirana. On zna za to, ali ne zna za to. Rekao je: "Mogu se spustiti na sofu kad ona dođe.

Lagano je spustio ruku na moj struk, zapravo malo prema mom boku. Imao je cvjetni dizajn i išao je do prednjeg ruba mojih kukova i dolje oko 6 inča ispod mog međunožja i pokrivao je moje grudi i imao je omču oko vrata s tankom kravatom oko struka. Stavili su Abramsov auto u jednu od garaža i Jerry mu je dao otvarač kako bi mogao dolaziti i odlaziti po potrebi. Imao je najudobniji čist udarac. Uhvatila sam sebe kako ljuljam malo više od normalnog i saginjem se, u oba smjera, ali uglavnom se držim podalje od Abrama.

Nisam ga uopće morala stiskati. Bio je zgodan i izgledao je oko 2 inča viši od mene, ali ja sam imala ravne cipele, a on je imao čizme s debelim potplatom. Volim gledati kako se snijeg diže i širi se opet spušta. Iznenadio sam se da ga je moje tijelo moglo u potpunosti prihvatiti i zadržao sam ga do kraja svojim udarcima. Postojala su dva queen size kreveta s uklonjenim rubom u sredini i oba spojena zajedno što je činilo jedan stvarno veliki krevet.Čak smo dali da stolar spoji dvije glave daske tako da je izgledalo normalno kako spojiti termostat na puhalo peći. Jedva ćete primijetiti da je tamo, iako voli guslati po nogama.

Ja sam bio na svojoj strani, a on na njegovoj strani i odmah smo ušli u to. Ruke oko sebe, tijela pritisnuta i erotski ljubljenje. Odmarali smo se dugo, dugo i on je otišao u kupaonicu, a i ja. Leđa sam bila okrenuta kauču, ali izvana.
Kada smo izgradili ovo mjesto, stavili smo kuhinju u cijeli stražnji dio, a iznad nje smo postavili izbočinu kao strop i pod za spavaću sobu. Isprva to nisam primijetio, ali sam se morao na nešto koncentrirati. Osjetila sam kako mi je glava na klitorisu i dio nje uronila u moju vaginu i izlazila i ponovno se pomicala na njih. Imao je nekoliko prstiju na mom klitorisu i dao mi još jedan orgazam, a zatim ga ostavio na miru da se oporavi.Željela sam da doživi više od jednog orgazma pa sam počela s nekoliko stvari koje sam znala kako bi ga pokrenula. Obojica smo mislili da bismo mogli biti prijatelji za to, ali naravno da je to tvoja utjeha razina koja je važna. Lijepa guza. Ne znam je li bio budan ili spavao. Pretpostavljam da sam nervozan. Također je napravio mali spoj za stražnje dno i mrzovoljan za vožnju iza snježne freze. Ova priča, kao i sve priče, nije napisana za svakoga.
Različite obitelji ga pozivaju na večer ili vikend s njima na hranu, atmosferu i razgovor.Čuo sam da je prilično ljubazan.Živjeti sam ne bih se pitao. Nisam bio siguran da bi mogao dobiti još jednu nakon toga.

I uvijek postoji naša stalna izjava.. Volio sam gledati njegovu ruku u tvojim hlačama, a tvoju na njemu."Gotovo sam pocrvenjela.