Dating Cork Ireland

Nasmijala sam se."Znači, nema sendviča s PB-om i škampima, razumijem.

Znao sam to.skrenula sam pogled."Nije ono što misliš. Počeo je bijesno pumpati i bio je usredotočen isključivo na svoj orgazam.

Od jedanaest je vani kao svjetlo, pustio sam ga da ostane budan do kasno."– Nema problema, zapravo sam se zabavio. Podigao me i postavio na nisku prozorsku dasku. Rhys je alergičan na školjke i mrzi maslac od kikirikija. Bio sam šokiran. Ali ponekad imaš um djeteta. "S tobom se činilo sjajno dating cork ireland. Napredovao je prema meni, činilo se da često radi."Ioan, Kriste u prikolici, tri je ujutro, imam sastanak za četiri sata, a tvoj sin je u spavaćoj sobi. Bojala sam se da će se previše približiti i otkriti moju tajnu. Ali ja sam nov ovdje, što kažeš da mi pokazuješ grad?"Nasmiješila sam se."Jesi li bio u zoološkom vrtu? Nisam."Njegov otac je odahnuo."Rhys, možeš joj pokazati zoološki vrt. Izbočina na njegovim hlačama odgovarala je tvrdom sjaju u njegovim očima. Brzo sam se oporavio."Bok Ioan."Čučnula sam do razine djeteta i ispružila ruku."A tko bi ti mogao biti?"“Ja sam Rhys”, stisnuo mi je ruku."Smiješno pričaš."Nasmijao sam se tome."Ja sam Amerikanac, svi pričamo ovako. Dobili smo prave hrenovke u čikaškom stilu s celerovom soli i bez kečapa, krumpirićima s čili sirom i koka-kolama od višanja."Sviđa li ti se moj tata?"Pitao je uz koka-kolu i krumpiriće. Ali da, ako me vide s tobom i paparazzi snime sliku, to bi moglo biti problema.

Napravila sam slaninu i jaja, doručak američkog farmera nakon što je zajedno sa mnom ugurao svoja široka ramena u moj mali tuš. Poruka je bila jasna, nije bilo spasa."Normalnost. Ponekad je Ioan pričala, ali ne prečesto. Penjala sam se sve više i više, a kad sam došla, bacio je lijevu ruku s mojih grudi kako bi mi stisnuo usta.

Povedi svog sina sa sobom i samo idi, Ioan."Podigao me i pomaknuo su Carly i Peter iz opće bolnice u stvarnom životu. Imao sam prijevremeni sastanak s Helen u vezi filma.
Nasmiješio se poput lovca koji je u ruci držao svoj dugo uživani plijen."Mogu biti tih, a ti?"Nisam mogla govoriti i snažno me poljubio. Vjerujem ti, ali te poznajem bolje nego što misliš.

Bilo je lijepo, ali nije bilo savršeno i jednostavno sam znao da je to nekako moja greška. Reci mi zašto i hoću."skrenula sam pogled."Ne mogu podnijeti ovo.

Skuhao sam mu kavu bijelu, uzeo svoju crnu i razgovarali smo. Samo se to pokazalo da se isplati provesti noć. Htio je doći sa mnom na set, ali se raspored snimanja pomaknuo.