Izlazak Preko Zajedničkih Prijatelja Dobro Ili Loše

Bio je identičan oko mene. Njezina vruća, mokra maca ležala je točno na mom kurac, ali ja sam, barem na trenutak, bio gotov. Kad su mi se oči vratile, vidio sam da je i Maya učinila isto. Poslije sam se srušio na stolicu bez dilda, teško dišući. Usne su joj se polako pretvorile u namrštenje, a zatim u mrštenje.
Jučer mi se pokvario električni brijač, a sada sam nosio zamjenski u plastičnoj vrećici. Ti si, ovaj, zgodan", rekla je Maya kao da joj je ta riječ opekla jezik i počela je crveniti.“Hvala”, rekao sam."Stvarno si slatka kad pocrveniš.""Toliko sam dugo stisnuo svoje emocije jer sam se toliko bojao da će mi netko vidjeti da će moj život biti gotov.

Nasmiješila mi se i oboje smo znali o čemu razmišljamo u tom trenutku.“Imam iznenađenje za tebe”, rekla je Maya, a oči su joj zablistale od tihog smijeha."Da, ali morat ću ti pokazati nasamo", odgovorila je, vukući me prema Eve's Boutiqueu. Shvatit će da nešto nije u redu ako živimo zajedno godinama i godinama i nitko od nas se nikada ne vjenča.""Volio bih da ne mora biti tako teško. Bili smo samo ona i ja. "Znaš", rekao sam, "mogli smo si uštedjeti mnogo nevolja da sam znao da je sve što je potrebno da te zveckamo samo da ti kažem lijepo stvari.""To ne bi bilo ni približno tako zabavno", nasmijala se Maya.
Nije se toliko vrpoljila."Da", rekla je Maya, ispruživši bradu."Došao sam rano i već sam sve vidio.""Razgovarali smo o ovome i složili smo se da je tako najbolje."“Znam”, kratko je rekla Maya.– Mislim da je dobro. Orgazam je bio božanstven.

Pogled na to bio je tako neugodan da sam se morala jako potruditi da se ne nasmijem. U štiklama je Maya bila nešto viša od mene. Mogli bismo se jednostavno preseliti u drugi grad.""Dovoljno daleko da ne navrate nenajavljeno i da se možemo pretvarati da samo živimo zajedno kao cimeri kad nas posjete.""Nisu glupi. Bilo je divno moći se pustiti bez brige o putnicima u autobusu ili timu za stazu ili našim roditeljima. Cijelo vrijeme dok sam roditeljima pokazivala mjesto i govorila im kako je lokacija odlična, Maya je ukočeno sjedila u stolici. Cijelo mi se tijelo ispunilo ogromnom snagom. Podigavši ​​pogled dok se smijući, njezine su oči pale na mene. Odgoda je bila samo trenutna. Stražnja je bila manja i glatka, samo šest inča. Prošao bih pored Svensonovog nakita i bez drugog pogleda, ali Maya je stala mrtva. Bilo je samo malo neugodno, ali nije me bilo briga što su se njezini prijatelji hihotali i hvalili sve dok je Maya bila sretna.Čim smo se vratili na klupu, Maya je pustila i skočila na noge lagana kao mačka."Da, zar ga stvarno moraš trljati cijelo vrijeme?"požalila se Layla."Ne mogu si pomoći, zaljubljena sam", pjevala je Maya, vrtjela se i uhvatila me za ruku."Pa, tvoj muž sve naše posramljuje", zastenjala je Emma.
Da im jednostavno možemo reći. Neću te ni s kim dijeliti.

Nosila sam košulju od ugljena, najbolje hlače koje sam posjedovala, pa čak i senf žutu kravatu. Kad sam je vidio, srce mi je zakucalo malo jače, a koraci malo brži.Čak i u svakodnevnim trapericama i bluzi izgledala je kao da je mogla proći crvenim tepihom. Samo se nadam da neću morati nositi periku kad mama i tata žele upoznati tvoju najbolju prijateljicu.""Hmm, to je zapravo dobra ideja.
Hajde, Maya, možemo te odvesti kući", rekla je mama.“Hmm-mmm”, promrmljala je Maya čvrsto stisnutih usana i odmahnula glavom."Uskoro imamo trening na stazi, mogla bi i onamo otići ravno odavde", rekao sam. Bio je crn i do sredine bedara s umjerenim dekolteom.
Hvala svima koji čitaju, komentiraju i stavljaju u favorite. Kupaonica je bila tijesna i imala je samo tuš, bez kade, ali je bila čista i imala sam svoju perilicu/sušilicu. Maya je nekoliko puta duboko udahnula i boja na njezinu licu se razbistrila izlazak preko zajedničkih prijatelja dobro ili loše. Kraj."– Napisao sam to samo zato što sam htio vidjeti kako se crveniš."Mogu li vidjeti papir?"upitala je ispruživši ruku. Ne moram se osjećati kao da moram skrivati ​​tko sam ili se pretvarati da sam savršena."“Uf”, Maya je napravila grimasu.– Nikad se neću naviknuti slušati lijepe stvari. Odmah je skočila na noge i potrčala prema meni.